Τεράστιος Ντούσκος, χρυσός στο Παγκόσμιο Κωπηλασίας!

Τεράστιος Ντούσκος, χρυσός στο Παγκόσμιο Κωπηλασίας!

Με μια τρομερή κούρσα, ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας της Σανγκάης.

Παγκόσμιος Στέφανος Ντούσκος! Ο 28χρονος κωπηλάτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης στο μονό σκιφ με μια εκπληκτική κούρσα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εξαιρετικός από τα πρώτα μέτρα της κούρσας έχοντας σταθερά στο πρώτο μισό τη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από τον Γερμανό Όλιβερ Τσάιντλερ. Σταδιακά, ωστόσο, άρχισε να ανεβαίνει και δείχνοντας φοβερά αποθέματα ενέργειας και ψυχής κατάφερε να περάσει μπροστά και να τερματίσει πρώτος σε χρόνο 6:36,75!

Αυτό είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για τον Ντούσκο, ο οποίος επιστρέφει στην κορυφή του κόσμου μετά το χρυσό μετάλλιο που είχε κατακτήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Όλιβερ Τσάιντλερ (Γερμανία) με 6:37,17 και το χάλκινο ο Γεβγκένι Ζάλατι (Ρωσία) με 6:38,60.

Η κατάταξη:
Στέφανος Ντούσκος: Χρυσός στο Παγκόσμιο Κωπηλασίας

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με αεροσκάφος... Μέσι θα πετάξει η Αργεντινή για το φετινό Μουντιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αεροσκάφος... Μέσι θα πετάξει η Αργεντινή για το φετινό Μουντιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο GOAT θα βλέπει φόρο τιμής για την προσφορά του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, μέχρι και στο αεροπλάνο με το οποίο θα μεταφερθεί η αποστολή στις διοργανώτριες χώρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου!