Football Meets Data: ΔΥΟ κυπριακές ομάδες σε league phase
Ο υπερυπολογιστής Football Meets Data… προβλέπει ότι δύο ομάδες από την Κύπρο θα καταφέρουν να βρεθούν σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης.



Ο Ανδρέας Μουσκάλλης αρθρογραφεί για την ποδοσφαιρική σεζόν που μας πέρασε και την πρωταθλήτρια Ομόνοια.
Ο υπερυπολογιστής Football Meets Data… προβλέπει ότι δύο ομάδες από την Κύπρο θα καταφέρουν να βρεθούν σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Το νέο πρωτάθλημα της περιόδου 2026-27 προμηνύεται πιο ανταγωνιστικό από ποτέ, καθώς τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία και ανεβάζουν κατακόρυφα το ενδιαφέρον στη μάχη της κορυφής.
Σύμφωνα με ανάρτηση στο «X - Twiiter» του διάσημου Ιταλού δημοσιογράφου, Ρούντι Γκαλέτι, μία Κυπριακή ομάδα ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του 52χρονου Βορειομακεδόνα προπονητή, Σλάβτσε Βοϊνέσκι, ο οποίος φέτος ήταν στον πάγκο της Αλ Ορόμπαχ που συμμετείχε στο πρωτάθλημα Β' κατηγορίας της Σαουδικής Αραβίας.
Η αθλητική εκπομπή Overlap επέστρεψε με το προτελευταίο επεισόδιο της σεζόν, σε μια πιο χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, γεμάτη σχολιασμό, χιούμορ και έντονες αθλητικές συζητήσεις.
Οι πρώτες προβλέψεις για τη νέα ευρωπαϊκή σεζόν έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα δεδομένα που δημοσίευσε το Football Meets Data για τις πιθανότητες πρόκρισης των ομάδων στις league phases των τριών διοργανώσεων της UEFA.
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα την σεζόν 2025/26.
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας της Πάφου την σεζόν 2025/26.
Τα αποτελέσματα των προπονητών του πρωταθλήματος α' κατηγορίας της σεζόν 2025/26.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ROTATION ΑΝΑ ΜΑΤΣ:
Τοποθέτηση για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές και την ανάπτυξη νεαρών παικτών έκανε ο πρόεδρος της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου.
Η Ομόνοια κυριάρχησε σε όλες τις βαθμολογίες της σεζόν.