Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Εθνικής και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Σκέψεις για σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς κάνει ο Τζον Φαν’τ Σιπ.
Πρόβλημα με Κυριάκο Παπαδόπουλο στην Εθνική. Ο στόπερ του Ατρομήτου αποχώρησε με ενοχλήσεις στα μέσα της προπόνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Παράλληλα, ατομικό ακολούθησε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος κουβαλάει πρόβλημα από την ΑΕΚ, αλλά δεν προκαλεί ανησυχία η κατάστασή του.
Ο 33χρονος άσος υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Τζον Φαν’τ Σιπ, είναι πιθανόν να παρατάξει σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς στο προσεχές ματς, καθώς έκανε τη συγκεκριμένη δοκιμή στο σημερινό πρόγραμμα.
Άλλωστε, είχε χρησιμοποιήσει τριάδα στο κέντρο της άμυνα και στο 2-1 επί της Σουηδίας τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Παράλληλα, υπήρξαν αρκετές αλλαγές προσώπων μεσοεπιθετικά, σε σχέση με τα πρόσφατα ματς.
Πηγή: sport-fm.gr
Ο Απόλλωνας παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
BEST OF THEMASPORTS