Ακολουθήστε μας στο Google news
Νέα ανακοίνωση από την Ανόρθωση για την αυριανή συνέλευση...
«ΕΚΤΑΚΤΟ – ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Γενικής Συνέλευσης: Λόγω των εργασιών εγκατάστασης Υποσταθμού Ηλεκτρικής Ενέργειας που διενεργούνται από την ΑΗΚ στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, η ορισμένη για αύριο Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021, ώρα 17:30, Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, θα διεξαχθεί στο Θέατρο ΣΚΑΛΑ, που βρίσκεται στην οδό Κυριάκου Μάτση 15, 6015 Λάρνακα».
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημερώνει πως η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan 2025 - 2026 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Ιουλίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
BEST OF THEMASPORTS