Ακολουθήστε μας στο Google news
Ξέσπασε ο Καλιντού Κουλιμπαλί για την νέα ρατσιστική επίθεση, την οποία και δέχτηκε στον εκτός έδρας αγώνα της Φιορεντίνα με την Νάπολι.
Συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί έδωσε η Νάπολι, η οποία πέρασε νικηφόρα από το «Αρτέμιο Φράνκι» επικρατώντας με 2-1 της Φιορεντίνα, για την 7η αγωνιστική της Serie A.
Η νίκη όμως αυτή των «παρτενομπέι» επισκιάστηκε από την ρατσιστική επίθεση των οπαδών των «βιόλα», σε βάρος του Καλιντού Κουλιμπαλί.
Ο κεντρικός αμυντικό της ομάδας της Νότιας Ιταλίας, ο οποίος κατά την διάρκεια του αγώνα άκουσε ρατσιστικές προσβολές, σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram έγραψε για το εν λόγω περιστατικό τα εξής:
«"Γαμ@@@@ε πίθηκε"! Έτσι με αποκάλεσαν. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό. Θα πρέπει να ταυτοποιηθούν και να μείνουν μακριά από τα γήπεδα. Για πάντα».
Δείτε την σχετική ανάρτηση:
Πηγή: sdna.gr
Οι εκδηλώσεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
BEST OF THEMASPORTS