Ακολουθήστε μας στο Google news
Έχασε από έναν καλύτερο Ολυμπιακό η Ομόνοια. Όποιος ισχυριστεί κάτι διαφορετικό, σημαίνει ότι… έβλεπε άλλο ματς.
Μόνο στα τελευταία λεπτά, τα… χρειάστηκαν λίγο οι παίχτες του Πετράκη Τζούνιορ. Ειδικά στην φάση του σουτ του Ατιεμγουέν που ο Μολ είχε σύμμαχο το δοκάρι.
Η παραδοχή του Χέννιγκ Μπεργκ, ότι η φετινή Ομόνοια δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την περσινή, μιλά από μόνη της.
Για να μην είναι τόσο δυνατή η φετινή ομάδα του τριφυλλιού, σημαίνει ότι έλαβαν κάποιες λανθασμένες αποφάσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Ο Νορβηγός τεχνικός απέφυγε να δώσει… τροφή για δυνατούς τίτλους στα μήντια, ενδεχομένως σε κάποια στιγμή να το πράξει, ειδικά αν η κατάσταση δεν «ισιώσει» στην πορεία.
Ήταν η πρώτη φορά πάντως που ο προπονητής των πρασίνων, μετά ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα, έδωσε… ανάγλυφα την πραγματικότητα.
Τρεις μέρες νωρίτερα, ύστερα από την τεσσάρα από την Καραμπάκ, οι δηλώσεις του ήταν… άλλα ντ’ άλλων.
Και μια άλλη παρατήρηση… Ένας παίχτης που ήταν περισσότερο απαραίτητος για την φετινή Ομόνοια, ήταν ο Κίνγκσλει Σαρφό.
Καταλαβαίνουμε ότι είχε τρελές οικονομικές απαιτήσεις ο Τορναρίτης για να τον παραχωρήσει, αλλά φαίνεται ότι οι διαχειριστές της Ομόνοιας, συνειδητά επέλεξαν να μην… παλέψουν παρά πολύ για την συγκεκριμένη περίπτωση.
O 26χρονος άσος ήταν για άλλη μια φορά, ο «μαέστρος» για την τόσο εύρυθμη λειτουργία του Ολυμπιακού στο γήπεδο. Αυτός ανέβαζε και κατέβαζε τον ρυθμό των μαυροπρασίνων.
Μην μου πείτε, ότι αυτή την στιγμή, υπάρχει πληρέστερος κεντρικός χαφ – που ενώνει τις γραμμές- στο κυπριακό πρωτάθλημα, από τον άσο του Ολυμπιακού.
Υ.Γ. Το είπα και χθες βράδυ, από την πρώτη στιγμή, στο γκρουπ της δημοσιογραφικής ομάδας της ιστοσελίδας μας. Ο Λούκας Σωτηρίου, ορθά έδειξε κόκκινη κάρτα στον Σέχου. Φυσικά δεν το ήθελε ο χαφ της Ομόνοιας, να κάμει τόσο μεγάλη ζημιά στον Γουακάσο.
Ο μάνατζερ του Κέρτις Τζούνιορ είπε ότι ο παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Ομόνοια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο Απόλλωνας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η ΕΝΠ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η Πάφος στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
BEST OF THEMASPORTS