Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τις επιλογές του Γιοβάνοβιτς για το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, που αρχίζει σε σχεδόν μία ώρα στο Φάληρο, με τον Παλάσιος να κάνει ντεμπούτο ως… 11αδάτος.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιλέγει τους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν κόντρα στους «ερυθρόλευκους».
Με τον 59χρονο τεχνικό των «πράσινων» να προβαίνει σε ουκ ολίγες αναγκαστικές αλλαγές προσώπων, σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στον Βόλο, αλλά και να χρίζει για πρώτη φορά φέτος βασικό τον Παλάσιος.
Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρα και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν Πέρεθ και Αλεξανδρόπουλος θα παίξουν στον άξονα, με τους Χατζηγιοβάνη-Βιτάλ στα άκρα ενώ ο Παλάσιος θα αγωνιστεί πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καρλίτος, με τους τρεις μεσοεπιθετικούς πάντως να μπορούν και να αλλάξουν θέσεις.
Αναλυτικά το σχήμα του «τριφυλλιού» στο σημερινό ματς θα αποτελείται από τους εξής:
sport-fm.gr
Ικανοποιημένοι που πέτυχαν άλλο ένα διπλό, που αυξάνει τις πιθανότητες τους να ολοκληρώσουν επιτυχώς την δουλειά την προσεχή Τρίτη στην Λεμεσό, παρουσιάζονται στην Πάφο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
BEST OF THEMASPORTS