Ακολουθήστε μας στο Google news
Ώρα Ευρώπης για τις εκπροσώπους μας στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ! Στο ΓΣΠ η Ομόνοια με την Καραμπάχ, εκτός έδρας δοκιμασία για την Ανόρθωση στη Γάνδη. Και όπως πάντα, ο Stoiximan σας προσφέρει τα καλύτερα παιχνίδια στην Ευρώπη με μηδενική γκανιότα! Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει όλα τα μεγάλα ματς στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με 0% γκανιότα*, ενισχυμένες αποδόσεις, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out!
*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!
Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει τη Γάνδη εκτός έδρας (19:45). Στο 1.45 ο «άσος», στο 5.05 η ισοπαλία, στο 8.85 το «διπλό». Το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.78, το over 3.5 γκολ είναι στο 2.87 και το over 4.5 γκολ στο 5.20, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 2.05. Στο 2.00 το GG, στο 1.75 το NG. Σε ποιο ημίχρονο θα μπουν περισσότερα γκολ; Στο πρώτο με απόδοση 3.05, στο δεύτερο με απόδοση 1.95 ή ίδιος αριθμός γκολ και στα δύο με απόδοση 3.45; Πόσα γκολ θα μπουν στο δεύτερο ημίχρονο; 0-1 γκολ με απόδοση 1.82, 2 γκολ με απόδοση 3.35 ή 3+ γκολ με απόδοση 3.85; Το over 1.5 γκολ και στα δύο ημίχρονα δίνει 4.65, ενώ το under 1.5 γκολ και στα δύο ημίχρονα δίνει 2.65. Πρώτο γκολ ο Μπαγιό και νίκη η Γάνδη με απόδοση 5.00, πρώτο γκολ ο Λάφερτι και νίκη η Ανόρθωση με απόδοση 21.00. Ποια ομάδα θα κερδίσει τη σέντρα; Στο 2.10 η απόδοση για τη Γάνδη, στο 1.70 για την Ανόρθωση. Νίκη των γηπεδούχων με μηδέν παθητικό δίνει 2.20 και των φιλοξενούμενων 8.00.
Όλες οι αγορές για το Γάνδη-Ανόρθωση εδώ.
Η Ομόνοια φιλοξενεί την Καραμπάχ (22:00). Στο 2.86 ο «άσος», στο 3.10 η ισοπαλία, στο 3.05 το «διπλό». Το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.52, το over 3.5 γκολ είναι στο 4.35 και το under 2.5 γκολ δίνει 1.53. Στο 1.78 το GG, στο 1.98 το NG. Το ενδεχόμενο να δούμε GG ή over 2.5 γκολ στο παιχνίδι δίνει 1.75. Αν βλέπετε «άσο» και over 2.5 γκολ, ποντάρετε στο 4.70, ενώ αν βλέπετε «διπλό» και over 2.5 γκολ, η απόδοση είναι 5.40. Νίκη της Ομόνοιας σε οποιοδήποτε ημίχρονο δίνει 1.93 και της Καραμπάχ 2.05. Θα μπουν γκολ και στα δύο ημίχρονα; Απόδοση 2.07! Το GG στο πρώτο ημίχρονο δίνει 4.85 και στο δεύτερο 3.50, ενώ αν βλέπετε GG και στα δύο ημίχρονα, η απόδοση είναι 10.25. Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα; Στο 6.80 η απόδοση για τον Σκέποβιτς, στο 7.10 για τον Γουάντζι, στο 7.30 για τον Ντούρις, στο 7.70 για τον Γκουρμπανλί. Γκολ του Λοΐζου στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 7.70 και του Κακουλλή στο δεύτερο με απόδοση 5.60. Θα δοθεί πέναλτι στο παιχνίδι; Απόδοση 2.67!
Όλες οι αγορές για το Ομόνοια-Καραμπάχ εδώ.
Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!
Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.
Πλήγμα με Γκομίς προέκυψε στον Άρη για το παιχνίδι στην Ουγγαρία με την Ακαδημία Πούσκας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
BEST OF THEMASPORTS