Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Άρης αντιμετωπίζει η ώρα 17:00 στο Δασάκι τον Εθνικό Άχνας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.
Ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Λιάσος Λουκά, επέλεξε την εξής αρχική ενδεκάδα: Βάνα Άλβες, Γκαρθία, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Καζού, Γιάγκο, Κβάσουκ, Σίντεφελντ, Μουσουντά, Πατσέκο, Σιμιόν
Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Λόπεζ, Μπράουν, Σικόρσκι, Ντελμίρο, Ανδρέου, Φράγκος, Ελευθερίου, Μπαμπίκα, Ματθαίου, Ιωσηφίδης
«Ο Μάριος Νεοφύτου, δεν είχε κανένα λόγο για Τραμετσάνι και την επιλογή παιχτών που ήρθαν το καλοκαίρι στην ΑΕΛ. Έχει να μπει στο προπονητικό κέντρο από τον Γενάρη». Στη συγκεκριμένη τοποθέτηση προέβη χθες στη συνέντευξη του στην Cytavision, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS