Ακολουθήστε μας στο Google news
Το 7/7 στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας έκανε η Μπενφίκα, η οποία επικράτησε 3-1 στην έδρα της Γκιμαράρες. Δύο γκολ από τον Γιάρεμτσουκ.
Με το πόδι στο... γκάζι η Μπενφίκα, πέρασε κι από το Γκιμαράες! Οι «αετοί» επικράτησαν 3-1 στην έδρα της ομώνυμης ομάδας, κάνοντας το 7/7 στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, με αποτέλεσμα να βρεθούν εκ νέου στο +4 από τις Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Η Μπενφίκα αξιοποίησε το δυνατό της «μπάσιμο» στο ματς, πετυχαίνοντας δύο τέρματα με τον Γιάρεμτσουκ (30' και 41'). Ο Ζοάο Μάριο διαμόρφωσε το 0-3 στο 73', με την, ανεβασμένη στο δεύτερο μέρος, Γκιμαράες (10η, 7β.), να μειώνει με τον Ντουάρτε στο 78'.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (24/9)
Ζιλ Βιθέντε-Πόρτο 1-2
(24' Λίνο – 9' Ταρέμι, 89' Ολιβέιρα)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μαρίτιμο 1-0
(90'+8' Πόρο)
Σάββατο (25/9)
Μορεϊρένσε-Αρούκα 2-1
(29' Σίλβα, 64' Αντρέ Λουίς – 82' Σίλβα)
Γκιμαράες-Μπενφίκα 1-3
(78' Ντουάρτε – 30', 41' Γιάρεμτσουκ, 73' Μάριο)
Τοντέλα-Φαμαλικάο 22:30
Κυριακή (26/9)
Σάντα Κλάρα-Μπράγκα (20:00)
Πορτιμονένσε-Βιτζέλα (22:30)
Δευτέρα (27/9)
Πάσος Φερέιρα-Μπελενένσες (21:00)
Μποαβίστα-Εστορίλ (23:15)
Πηγή: Sport-fm.gr
Δεν ήταν καθόλου άσχημη, αλλά ούτε και η καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών για τις Κυπριακές ομάδες στη βαθμολογία της UEFA την τρέχουσα εβδομάδα, όπου διεξήχθησαν οι επαναληπτικοί αγώνες του τρίτου προκριματικού και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS