Ακολουθήστε μας στο Google news
Μίλησε και για τα αγωνιστικά νέα του ΑΠΟΕΛ στον Super Sport o Νεκτάριος Πετεβίνος.
Μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ τόνισε πως έψαξαν για να ενισχυθούν με παίκτη στην άμυνα (υπάρχει παράθυρο για δανεικούς από Κύπρο) όμως από την στιγμή που δεν προέκυψε κάτι θα συνεχίσουν με αυτούς που υπάρχουν. Παράλληλα όμως επισήμανε το γεγονός ότι οι νεαροί που παίρνουν ευκαιρίες δείχνουν καλά στοιχεία και ίσως να πάρουν ακόμη περισσότερες τώρα.
Τι είπε:
«Υπάρχουν ακόμη αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Βινίσιους θα είναι εκτός 6 με 8 εβδομάδες. Έχουμε θέμα στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο βλέπουμε ότι οι νεαροί που παίρνουν ευκαιρίες μας βγάζουν ασπροπρόσωπους. Ψάξαμε ποδοσφαιριστές ωστόσο από την στιγμή που δεν προέκυψε κάτι συνεχίζουμε με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε».
Μήνυμα από τον Απόλλωνα στα social media..
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο Απόλλωνας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η ΕΝΠ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η Πάφος στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
BEST OF THEMASPORTS