Ακολουθήστε μας στο Google news
Την πρώτη του φετινή νίκη πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ, επικρατώντας της Νέας Σαλαμίνας με 2-0 για τον θεσμό του κυπέλλου και παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Η σημασία αυτή της νίκης είναι μεγάλη για τους γαλαζοκίτρινους, αφού θα πάρουν ψυχολογία, θα «κερδίσουν» χρόνο και ηρεμία που τους επιτρέπει να έχουν πιο καθαρό μυαλό ενόψει της συνέχειας.
Επέστρεψαν επίσης τα χαμόγελα, αλλά χρειάζεται να γίνει ακόμα δουλειά από τον Σωφρόνη Αυγουστή, έτσι ώστε να εμφανιστεί η ομάδα του όπως θέλει και όπως πρέπει. Πάντως, αν παίκτες-κλειδιά, έχουν ανάλογη απόδοση, τότε θα μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.
Στο παιχνίδι ενάντια στους ερυθρόλευκους, ο ΑΠΟΕΛ, ανά διαστήματα, έπαιξε ωραίο, απλό ποδόσφαιρο, με όμορφες εναλλαγές μπάλας και αυτοματισμούς. Σε αυτό το κομμάτι, συνείσφεραν και ποδοσφαιριστές που στα προηγούμενα ματς ήταν... άφαντοι.
Ο Ντανίλο, κατά κύριο λόγο, ήταν ο κινητήριος μοχλός για τους γαλαζοκίτρινους, με το ματς να περνάει από τα πόδια του. Ο Βραζιλιάνος με την εμφάνιση του έδειξε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Από την άλλη, ο Φακούντο Ζαμπάλα, με μια πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το σκορ, έβαλε τον ΑΠΟΕΛ στο δρόμο για τη νίκη και με το πάθος του, παίρνει θετικό πρόσημο. O Aργεντινός ήταν μια πάνω, μια κάτω και αυτό το γκολ θα τον βοηθήσει να βρει μια σταθερότητα στην απόδοση του.
Τέλος, ο Λέο Νατέλ, από την πρώτη κιόλας φορά που βρέθηκε στη γαλαζοκίτρινη ενδεκάδα, στην επιστροφή του στην ομάδα, ξεχώρισε, αλλά το θέμα είναι πως έχει μια σταθερά καλή παρουσία. Είναι η μόνιμη πηγή κινδύνου για τον ΑΠΟΕΛ και ο παίκτης που έκανε τη διαφορά από όλη την ομάδα, στο άσχημο ξεκίνημα της σεζόν.
Εν κατακλείδι, αν μπουν στην εξίσωση όλοι αυτοί, αν ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει από μονάδες να γίνει ομάδα, θα μπορεί να κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον. Μπορεί να έκανε άσχημη εκκίνηση στη σεζόν, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για αντεπίθεση, όπως δήλωσε και ο Σωφρόνης Αυγουστή.
Η πληροφορία του Σαββάτου, ότι ο Σέρτζιο Κονσεισάο καταλήγει στον Απόλλωνα, δεν βγήκε από το πουθενά. Ψάχνοντας σήμερα το θέμα, φαίνεται ότι ο ατζέντης του Πορτογάλου, Μπερνάρντο Βασκονσέλος, ήταν αυτός που άφηνε να εννοηθεί ότι ο πελάτης του βρισκόταν πολύ κοντά στους κυανόλευκους της Λεμεσού…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο Απόλλωνας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η ΕΝΠ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η Πάφος στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
BEST OF THEMASPORTS