Το άσχημο ξεκίνημα του Απόλλωνα Σμύρνης φέρνει με το καλημέρα σε δύσκολη θέση τον Γιάννη Πετράκη.
Οι 2/2 ήττες, με παθητικό μάλιστα επτά τερμάτων, στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, φέρνουν... πίεση από νωρίς στον Γιάννη Πετράκη.
Τη στιγμή που ο Απόλλων δοκιμάζεται σήμερα σε ακόμη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Κρητικός τεχνικός φαίνεται να βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση.
Στη διοίκηση της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” του χρεώνουν σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου αφενός κακές επιλογές στο ρόστερ, αλλά και το “κόψιμο” ελεύθερων στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, όπως επίσης κι ότι η ομάδα δεν έχει δείξει βελτίωση.
Πηγή: sdna.gr
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.