Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Καβάζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports και τον Πόλυ Χαραλάμπους.
Αναλυτικά:
«Η προκατάληψη μεγαλώνει όταν γίνονται λάθη. To VAR είναι ένα πολύ καλό εργαλείο. Και στην Αγγλία γίνονται λάθη όμως πλέον βρήκαν λύσεις για τις οριακές φάσεις. Στο VAR στην Αγγλία δεν είναι έξω από το γήπεδο. Αν έχουμε ξένους στο VAR πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα. Υπάρχει προκατάληψη Έχουμε μόνο 6-7 διαιτητές και είναι κάθε εβδομάδα κάνουν συνεχόμενα παιχνίδια, αυτό δεν γίνεται στο εξωτερικό. Και η κούραση τους κάνει να κάνουν περισσότερα λάθη. Το VAR μπορεί να βοηθήσει και οικονομικά με υπεύθυνους διαιτητές στο VAR πχ στην Ελβετία.
Πέρσι στα πλέι οφ στα κρίσιμα οι διαιτητές πήγαιναν στο VAR ή οι άνθρωποι στο VAR ενημέρωνε τους διαιτητές. Για το ματς του 1-1 της Ομόνοιας δεν πιστεύω να μην βλέπει κάποιος τα λάθη. Δεν είναι θέμα να ευνοήθηκε η Ομόνοια όμως πρέπει να βλέπουμε τα λάθη και να βελτιωνόμαστε».
Για τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι μια ομάδα που προέρχεται από 7 σερί τίτλους τα προηγούμενα χρόνια. Ποιος θα το πίστευε ότι θα ξεκινούσε με τρεις ήττες... Έχει καλούς παίκτες με αξία και το απέδειξαν στις προηγούμενες τους ομάδες στην Κύπρο. Στον ΑΠΟΕΛ βλέπουμε ότι δεν είναι καν κοντά στις δυνατότητες τους. Μια ομάδα που πηγαίνει για πρωταθλητισμό και αυτοί που πρέπει να τους αντικαταστήσουν όταν χρειαστεί πρέπει να είναι σε καλό επίπεδο. Ένα παράδειγμα είναι η Λίβερπουλ».
Για τον Απόλλωνα: «Είναι στην κουλτούρα μας να είμαστε απαιτητικοί. Είναι μια εντελώς καινούργια ομάδα και για την κυπριακή νοοτροπία αυτό είναι καλό. Τα προηγούμενα χρόνια αυτό δεν βοηθούσε ακόμα κι όταν προηγούμασταν κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο τέλος ματς το γύριζαν... Οι παίκτες ήταν νευρικοί με αποφάσεις διαιτητών κτλ. Αυτό δεν το είδαμε στο τελευταίο ματς. Παίζει ρόλο ότι είναι καινούργιοι οι παίκτες. Υπήρχε στο κυπριακό ποδόσφαιρο ότι όταν παίζεις στον ΑΠΟΕΛ θα αδικηθείς... και αυτό τώρα πάει να γίνει με την Ομόνοια. Ήρθε ο ΑΠΟΕΛ με το μαχαίρι στα δόντια για να νικήσει, δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο λεπτό χάσαμε πέναλτι όμως τα καταφέραμε».
«Πάντα λεγόταν ότι ευνοείται η Λευκωσία. Πλέον στα social media κατηγορούν τον πρόεδρο της Ομόνοιας για τον... τιμοκατάλογο. Αυτό συμβαίνει με τις μεγάλες ομάδες. Συνήθως αυτό υπάρχει. Αν μιλήσεις με Ιταλούς θα σου πουν για την Γιουβέντους ότι είναι η... Ομόνοια της Ιταλίας. Θεωρώ ότι στα ματς πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Γι αυτό έγινε σάλος χθες. Ήταν τόσο βέβαιος ότι δεν ήταν φάουλ; Πρέπει να δημοσιοποιούνται οι συνομιλίες με το VAR».
Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο ετοιμάζεται για τον αγώνα της χρονιάς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
BEST OF THEMASPORTS