Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στην κάμερα της Cablenet μετά το ματς με τον Εθνικό.
Αναλυτικά:
«Το ζητούμενο σήμερα ήταν η ομάδα να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα και αυτό συνέβη. Ήταν μια σχετικά καλή εμφάνιση παρά το γεγονός πως αυτό που μένει είναι το φινάλε. Κάποιος θα μπορούσε να πει πως ο Λόρια μας έσωσε απ’ την ισοφάριση, όμως η μεγάλη εικόνα είναι πως η ομάδα που έπαιξε καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κέρδισε. Σίγουρα υπάρχουν θέματα να συζητηθούν και να αναλυθούν, όμως η ουσία είναι πως ήρθε η νίκη».
Για τον αγώνα με τον Άρη και την Γάνδη: «Φιλοδοξίες έχουμε και εμείς και για το πρωτάθλημα και για την Ευρώπη. Πρώτα όμως βλέπουμε τον Άρη. Όταν τελειώσει αυτό θα ασχοληθούμε για το παιχνίδι με την Γάνδη. Θα πρέπει τώρα να προετοιμαστούμε».
Για τη διαιτησία. «Είναι καλό να γίνει ένα φρεσκάρισμα σε όλους για τη διαιτησία. Αύριο υπάρχει ένα σεμινάριο σχετικό, και καλό θα ήταν να το δουν όλοι όσοι έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Πότε ένα πάτημα τιμωρείται και πότε όχι. Πότε επεμβαίνει το VAR σε τέρμα και πότε όχι. Είναι καλό να γίνει ένα φρεσκάρισμα σε όλους, και σε αυτούς που σφυρίζουν γιατί είδαμε ανομοιομορφίες που καθορίζουν αποτελέσματα. Βλέπουμε σε κάποια παιχνίδια να σφυρίζονται κάποιες παραβάσεις και σε κάποια άλλα, όχι. Έχει μπόλικη δουλειά ο αρχιδιαιτητής. Φέτος θα βγουν δυο ομάδες στο Champions League, πρέπει να έχουμε και ανάλογους διαιτητές».
Κετσπάγια: «Αντί να παίζαμε εμείς χωρίς άγχος...»Το πρώτο τρίποντο της «Κυρίας» (vid)Πρώτη νίκη... με νύχια και με δόντιαΛόρια: «Ήταν δύσκολο που είχαμε παιχνίδι μετά από τέσσερις ημέρες»
Η Πάφος FC κοντράρεται απόψε (22:00) με τον Ερυθρό Αστέρα στο στάδιο «Αλφαμέγα», στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι-οφ του Champions League και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του μεγάλου αγώνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
BEST OF THEMASPORTS