Ακολουθήστε μας στο Google news
Ουδείς από τους παίχτες που ήταν εκτός στο παιχνίδι με τον Άρη, δεν θα είναι διαθέσιμος στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.
Μαζί τους στην κερκίδα θα βρίσκεται κι ο τιμωρημένος Χάμπος Κυριάκου. Οι άλλοι έξι παροπλισμένοι θα είναι οι Άρνο Ντζούμ Σάσα Μάρκοβιτς, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Αλμπάνης και Πέτρος Ψύχας.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, το επικρατέστερο σενάριο, είναι να μετατοπιστεί ο Φάνος Κατελάρης και να παίξει δίπλα από τον Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας ο Νασιμέντο Γουέλιγκτον.
Ο Κύπριος διεθνής είναι σε καλό μομέντουμ τον τελευταίο καιρό, κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης στο ματς με τον Άρη.
Λίγες είναι οι πιθανότητες να «φωνάξει» ο Τσόρνιγκερ τον Ντανίλο Σπόλιαριτς να καλύψει μια θέση κεντρικού χαφ.
Αριστερό μπακ λογικά θα αρχίσει ο Νορβηγό-Μαροκινός Χαιτάμ Αλεσαμί, γεγονός που θα αφήσει στον πάγκο τον Αμίν Χαμάς.
Στο δεξί άκρο της άμυνας, εκτιμούμε ότι θα παραμείνει ο Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης, ο οποίος ήταν στην ομάδα των παιχτών που ξεχώρισαν στο παιχνίδι με την «ελαφρά ταξιαρχία».
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα πράσινα μόνο που δεν θα είναι της Ομόνοιας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS