Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο 36χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτύπησε άθελα του μια γυναίκα σεκιούριτι στο χθεσινό παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις, χαρίζοντάς της μετά το τέλος του αγώνα τη φανέλα του.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης στη Βέρνη ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γιουνγκ Μπόις για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο χτύπησε άθελα του με την μπάλα στο κεφάλι μια γυναίκα σεκιούριτι που βρισκόταν πίσω από το τέρμα.
Ο 36χρονος άσος έσπευσε αμέσως στο σημείο για να δει αν είναι καλά καλά στην υγεία της.
Μάλιστα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα 2-1 των «κόκκινων διαβόλων» με ανατροπή παρά το γκολ που σημείωσε ο ίδιος στο πρώτο ημίχρονο, έτρεξε προς το σημείου που βρισκόταν η φρουρός, χαρίζοντας της τη φανέλα του!
Εκείνη, εμφανώς χαρούμενη και έκπληκτη, πόζαρε με την εμφάνιση σαν μικρό... παιδί!
Πηγή: sport-fm.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS