«Σπρώχνουν» και έξω-διοικητικοί για Κετσπάγια…

«Σπρώχνουν» και έξω-διοικητικοί για Κετσπάγια…

Συνεχίζει να πλανάται στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα (από χθες) ότι είναι ακόμα ανοικτό το ενδεχόμενο να αναλάβει ξανά τα γκέμια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Η στήλη πληροφορείται, ότι πιέζουν και εξωδιοικητικοί παράγοντες, αυτούς που κρατάνε το τιμόνι διαχείρισης της ομάδας, ούτως ώστε να επιτευχθεί η επιστροφή του Γεωργιανό – Κύπριου κόουτς.

Αυτοί που «σπρώχνουν» για να επανέλθει ο Τιμούρ, παρουσιάζονται έτοιμοι να αναλάβουν και δεσμεύσεις επί του οικονομικού ζητήματος.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο Καλό Χωριό: Ποιος έδωσε την εντολή για την καταστροφή πυρομαχικών;

Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο Καλό Χωριό: Ποιος έδωσε την εντολή για την καταστροφή πυρομαχικών;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποφασίστηκε η καταστροφή πυρομαχικών στο πεδίο βολής Καλού Χωριού, αλλά και για το ποιος έδωσε τη σχετική εντολή εν μέσω ακραίων καιρικών συνθηκών. Το πόρισμα του ερευνώντος αξιωματικού, ταξίαρχου Σάββα Στεφάνου, αναμένεται να παραδοθεί μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.