Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραδέχτηκε ότι ο Απόλλων Σμύρνης ήταν πιο πιεστικός στην αρχή του ματς, παρά την ευρεία νίκη (4-0) του Παναθηναϊκού.
Χαρούμενος για την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα Σμύρνης δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την πρεμιέρα στη φετινή Super League.
«Είναι καλό ξεκίνημα και χαίρομαι που οι φίλαθλοι φεύγουν χαρούμενοι για ένα καλό αποτέλεσμα. Ήταν σημαντικό ένα πρώτο παιχνίδι να έχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα»,
σχολίασε αρχικά.
Όσο για την εικόνα του ματς, είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ανεξαρτήτως της διάστασης που πήρε το σκορ. Στο ξεκίνημα ο Απόλλων ήταν πολύ πιο πιεστικός από εμάς. Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε σε 2-3 φάσεις που καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ. Αυτό έκρινε το παιχνίδι. Ο Απόλλων ήταν καλή ομάδα σήμερα και εμείς σίγουρα έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα πράγματα σαν ομάδα, για να είμαστε όπως πρέπει να είμαστε μέσα στο γήπεδο».
Πηγή: sport-fm.gr
Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Πραστίτης έκανε τον οικονομικό απολογισμό του τελευταίου χρόνου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS