Ακολουθήστε μας στο Google news
Ποιες απουσίες; Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε υποδεχόμενη την Κλερμόν η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επιβλήθηκε 4-0 και έκανε το 5/5 στη Ligue 1.
Σαρωτική παρά τις τρανταχτές της απουσίες ήταν κόντρα στην Κλερμόν η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ligue 1 επιβλήθηκε 4-0 στο «Παρκ ντε Πρενς».
Οι Παριζιάνοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Λατινοαμερικάνους Μέσι, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία και Παρέδες (επέστρεψαν την Παρασκευή από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους), καθώς και τον τραυματία Σέρχιο Ράμος.
Παρόλα αυτά, δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα, φτάνοντας στο 5/5 στο πρωτάθλημα, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Ερέρα ήταν ο σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων (20' και 31') αξιοποιώντας το «ριμπάουντ» που πήρε σε αμφότερες τις περιπτώσεις.
Ο δραστήριος Εμπαμπέ έκανε το 3-0 στο 55', με τον Γκεγ να διαμορφώνει με κεφαλιά το τελικό 4-0 στο 65'.
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στη Λίγκα για τους νεοφώτιστους, οι οποίοι παρέμειναν στην 3η θέση με οκτώ πόντους.
Συνέντευξη Τύπου παραθέτει σήμερα το απόγευμα (16:00) ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Τορπέντο Κουτάισι στο ΓΣΠ, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
BEST OF THEMASPORTS