Ακολουθήστε μας στο Google news
Με τον Λουκάκου σε τρελά κέφια, να πετυχαίνει δυο γκολάρες, και τον Κόβατσιτς να ακολουθεί από κοντά σε απόδοση, η Τσέλσι «καθάρισε» 3-0 την Άστον Βίλα και «έπιασε» τη Γιουνάιτεντ στην κορυφή!
Με Λουκάκου «χτυπάει» πρωτάθλημα η Τσέλσι!
Ο Βέλγος επιθετικός... παρέσυρε στο πέρασμά του με την μπλε φανέλα και την άμυνα της Άστον Βίλα, και με δυο γκολάρες, ανοίγοντας και κλείνοντας το σκορ, οι Λονδρέζοι επικράτησαν άνετα 3-0, «πιάνοντας» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς!
Η Τσέλσι ήταν εξαιρετική κατά διαστήματα, με τον Λουκάκου να... τρομάζει μπροστά! Τα γκολ του, μάλιστα, ήταν τα πρώτα στην καριέρα του με τους πρωταθλητές Ευρώπης στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Ο θηριώδης φορ, ο οποίος μετρά 4 γκολ σε τρία παιχνίδια, τόσο σε συλλογικό όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων, σε μία εβδομάδα, έδωσε το προβάδισμα στην Τσέλσι μετά από ασίστ του -επίσης εκπληκτικού- Κόβατσιτς, στο 15ο λεπτό, κάνοντας μια φανταστική προσποίηση!
Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, οι ρόλοι άλλαξαν και ο Κροάτης πέτυχε το 2-0 από τραγικό λάθος στην άμυνα της Άστον Βίλα.
Κάπου εκεί τελείωσαν όλα, με τον Λουκάκου να βάζει απλά το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0, έπειτα από πάσα του Αθπλικουέτα.
Η Τσέλσι τώρα πάει με... αέρα στο ντέρμπι του Λονδίνου απέναντι στην Τότεναμ, ενώ η ομάδα του Ντιν Σμιθ θα κληθεί να προετοιμαστεί για το ματς απέναντι στην Έβερτον στο Μπέρμιγχαμ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Σάββατο (11/9)
Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ 3-0
(75' Ζαχα, 84' 90'+3' Εντουαρντ - 58' κόκκινη Τανγκάνγκα)
Άρσεναλ-Νόριτς 1-0
(67' Ομπαμεγιάνγκ)
Γουότφορντ-Γουλβς 0-2
(74' αυτογκολ Σιεράλτα, 83' Χι-Τσαν)
Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι 0-1
(62' Σίλβα)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ 4-1
(45'+2', 62' Κριστιάνο Ρονάλντο, 80' Μπρούνο Φερνάντες, 90'+2' Λίνγκαρντ - 56' Μανκίγιο)
Μπρέντφορντ-Μπράιτον 0-1
(90' Τρόσαρντ)
Σαουθάμπτον-Γουέστ Χαμ 0-0
(90'+5' Αντόνιο)
Τσέλσι-Άστον Βίλα 3-0
(15', 90'+3' Λουκάκου, 49' Κόβατσιτς)
Κυριακή (12/9)
Λιντς-Λίβερπουλ (18:30)
Δευτέρα (13/9)
Έβερτον-Μπέρνλι (22:00)
Το πρόγραμμα της επόμενης (5ης) αγωνιστικής:
Παρασκευή (17/9)
Νιούκαστλ-Λιντς (22:00)
Σάββατο (18/9)
Γουλβς-Μπρέντφορντ (14:30)
Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας (17:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον (17:00)
Μπέρνλι-Άρσεναλ (17:00)
Νόριτς-Γουότφορντ (17:00)
Άστον Βίλα-Έβερτον (19:30)
Κυριακή (19/9)
Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00)
Μπράιτον-Λέστερ (16:00)
Τότεναμ-Τσέλσι (18:30)
Πηγή: sport-fm.gr
Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Πραστίτης έκανε τον οικονομικό απολογισμό του τελευταίου χρόνου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS