Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο φως της δημοσιότητας βγήκε ο τεράστιος μισθός του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα.
Ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι με κάθε επισημότητα εδώ και μερικές ημέρες ο Αντουάν Γκριεζμάν, καθώς Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο κατάφεραν να βρουν τη… χρυσή τομή την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, κλείνοντας έτσι την επιστροφή του Γάλλου στην ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε.
Για την Μπαρτσελόνα, η αποχώρηση του 29χρονου ήταν μία μεγάλη «ανάσα». Ο λόγος φυσικά είναι οικονομικός, καθώς το συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού ήταν το μεγαλύτερο στο ρόστερ του κλαμπ, μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι.
Η Sport έβγαλε τον μισθό του ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο πλέον, με τα ποσά να προκαλούν ζάλη… Συγκεκριμένα, την πρώτη του σεζόν, ο Γκριεζμάν έβαλε στην τσέπη του 17 εκατομμύρια ευρώ, με τη συμφωνία του με την Μπαρτσελόνα να είχε να κάνει με ένα εκατομμύριο ευρώ επιπλέον τη χρονιά.
Εάν ολοκλήρωνε όλο το πενταετές συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα», ο Γάλλος θα έβαζε στα ταμεία του συνολικά 95 εκατομμύρια ευρώ!
Πηγή: To10.gr
Χαλαρή συνέντευξη παραχώρησε στο γραφείο Τύπου της ΑΕΛ ο Σόκε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
BEST OF THEMASPORTS