Ακολουθήστε μας στο Google news
Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου 2021:
- Ένα άτομο απεβίωσε από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 513.
- 133 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 43 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 84,22% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.
- 16 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
- Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 55,492 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).
- 295 (ποσοστό θετικότητας: 0,53%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον
συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 116,621.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση στο
tothemaonline.com
Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το Ολυμπιακός - Freedom 24 Krasava ΕΝΥ που ολοκληρώθηκε με 1-1, για την 4η αγωνιστική.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
BEST OF THEMASPORTS