Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για την Εθνική, την παρουσία του στο Βέλγιο και την Ανόρθωση. Αναλυτικά: Για την αρχηγεία στην Σταντάρ Λιέγης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω αυτή την πορεία, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου». Αν περίμενε πως θα εξελιχθεί με αυτό τον τρόπο η καριέρα του: «Δεν το περίμενα. Όταν ήμουν μικρός, ονειρευόμουν πως θα έπαιζα στο Παραλίμνι. Δεν περίμενα ότι θα έφτανα να είμαι αρχηγός σε μία κορυφαία ομάδα, όπως η Σταντάρ. Αυτά όμως συμβαίνουν όταν δουλεύεις συνεχώς». Για την απουσία του από την Εθνική: «Δυστυχώς στην τελευταία προπόνηση με την Σταντάρ, ένιωσα ένα τράβηγμα και με έχει αφήσει εκτός. Ελπίζω από την ερχόμενη εβδομάδα να επιστρέψω στην ομάδα. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι με την Εθνική, μαζί σας. Έχουμε κι άλλα παιχνίδια τον Οκτώβριο, ελπίζω να είμαι καλά και να παίξω σε αυτά». Για την ήττα από τη Μάλτα: «Δυστυχώς μπήκαμε φοβισμένα στο παιχνίδι. Δεν θύμησε καθόλου τα παιχνίδια που κάναμε στους προηγούμενους αγώνες. Οι γραμμές μας δεν δούλεψαν σωστά, δεν δούλευε ο ένας για τον άλλο. Σίγουρα θα περνούσαμε δύσκολες στιγμές, όμως δεν παίξαμε σαν ομάδα. Δεν πρέπει να αποδώσουμε ευθύνες, πρέπει να παίξουμε καλά σήμερα, ώστε να ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι με τη Μάλτα». Αν υποτιμήσαμε τη Μάλτα: «Σίγουρα όχι. Είμαστε η Κύπρος, πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Όποιο παιχνίδι και να παίξουμε, πάντα θα είναι δύσκολο. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι, όμως με την κόκκινη κάρτα και το γρήγορο γκολ, τελείωσαν όλα. Άδικη η αποβολή και δυστυχώς μας αποσυντόνισε». Για την απογοήτευση του κόσμου: «Δικαιολογημένα ο κόσμος φωνάζει και ζητάει εξηγήσεις. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τη σκέψη του κόσμου και πως ήταν μία κακή παρένθεση. Πρέπει να το δείξουμε σήμερα, με έναν αντίπαλο πολύ πιο δυνατό, όπως είναι η Ρωσία. Πρέπει να παίξουμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, πριν την Μάλτα. Αν μπούμε όπως με την Μάλτα, θα περάσουμε πολύ δύσκολα». Για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών μετά το παιχνίδι: «Όλοι ήταν απογοητευμένοι μετά το ματς. Όλοι θέλαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο σε αυτούς τους προκριματικούς. Αν κερδίζαμε τη Μάλτα, θα πηγαίναμε στις πρώτες θέσεις του ομίλου.   Για την Ανόρθωση: «Ότι προκρίθηκε σε ευρωπαϊκό όμιλο μετά από τόσα χρόνια, ο κόσμος θα πρέπει να είναι ενθουσιασμένος. Χαίρομαι πάρα πολύ για την Ανόρθωση. Ανεβαίνει συνέχεια με τον Τιμούρ. Μου λείπουν αυτές οι στιγμές. Σίγουρα κάνω καλή πορεία στην Ευρώπη, όμως είναι διαφορετικά να πανηγυρίζεις με ομάδα της χώρας σου. Εύχομαι και στην Ομόνοια να πάει καλά στην Ευρώπη, όπως και η Ανόρθωση, για να μαζέψουν βαθμούς για την χώρα μας».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ