Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Καρολίνα Πελενδρίτου κατέκτησε σήμερα (29/08) την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον επαναληπτικό Τελικό των 50μ. Ελεύθερο Κολύμβησης στην Κατηγορία S11, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!
Θυμίζουμε ότι η Κύπρια πρωταθλήτρια κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο και στον προχθεσινό αγώνα της που είχε ακυρωθεί και επαναλήφθηκε σήμερα, λόγω της ένστασης που κατέθεσε η Ολλανδική Παραολυμπιακή Επιτροπή, της οποίας η Αθλήτρια Λισέτε Μπρουΐνσμα, κατέλαβε την 4η θέση στον εν λόγω αγώνα.
Στη σημερινή κούρσα λοιπόν, το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε η Γία Μαρ με χρόνο 29:20 που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ, ενώ το Αργυρό με χρόνο 29:72, πήρε η Λι Γκιουζί. Η Καρολίνα Πελενδρίτου κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο με χρόνο 29:79.
Η απονομή μεταλλίων έχει οριστεί για τις 14:19 ώρα Κύπρου.
Να σημειώσουμε ότι είναι το 5ο μετάλλιο για την Καρολίνα Πελενδρίτου σε Παραολυμπιακούς Αγώνες!
Συγκεκριμένα, το 2004 στην Αθήνα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο της κατηγορίας SB13 με χρόνο 1.17.32, ενώ το 2008 στο Πεκίνο, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο στην κατηγορία SB12, καθώς και το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. μικτή στην κατηγορία SΜ12. Ακόμη, το 2012 στο Λονδίνο, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο!
Σύμφωνα με τον έγκυρο Αργεντίνο ρεπόρτερ Σέζαρ Λουίς Μέρλο o Ρόμπερτ Έργας βρίσκεται στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον Άρη Λεμεσού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/08 @ 21:38
Πένθος στον Κυπριακό Αθλητισμό... Όπως ανακοίνωσε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, «έφυγε» από τη ζωή η Κύπρια αθλήτρια, Μαρία Αριστοτέλους μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.
25/08 @ 21:14
Με τρία μετάλλια επιστρέφει η κυπριακή αποστολή από την Βαρσοβία, όπου έλαβε μέρος στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καράτε.
24/08 @ 17:21
Αδιανόητο περιστατικό σε αγώνα πάλης στο Λος Άντζελες: Ο Raja Jackson, γιος του θρύλου του UFC Rampage Jackson, επιτέθηκε βάναυσα στον Syko Stu σε ζωντανή μετάδοση. Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα ο παλαιστής.
23/08 @ 13:17
Mια πολύ σημαντική ανακοίνωσε έκανε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος για πριμ 200.000 ευρώ που δίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις παγκόσμιες πρωταθλήτριες Εθνικές ομάδες πόλο γυναικών και ανδρών.
20/08 @ 13:06
Την απόφαση να μην ταξιδέψει στο Τόκιο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών, πήρε ο Μίλαν Τράικοβιτς, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μέσα στις θέσεις πρόκρισης στα 110μ. με εμπόδια, μέσω της παγκόσμιας κατάταξης.
20/08 @ 13:00
Η αγωνιστική δραστηριότητα για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες (κάτω των 20 ετών) σε όλη την Ευρώπη έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί για το 2025, με εξαίρεση ελάχιστα εθνικά πρωταθλήματα στον βορρά.
BEST OF THEMASPORTS