ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Πάφος - Εθνικός Άχνας (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το Πάφος - Εθνικός Άχνας
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μπορεί λίγη ώρα νωρίτερα να «χαλάστηκε» που δεν πήρε τον Γκέχι από την Κρίσταλ Πάλας, αλλά η Λίβερπουλ κλείνει το βράδυ της τελευταίας μέρας των θερινών μεταγραφών με... θρίαμβο, κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις.
Ανακοίνωσε για τα επόμενα έξι χρόνια την προσθήκη του Αλεκσάντερ Ίσακ στο ρόστερ της, με τον Σουηδό να υπογράφει το συμβόλαιό του και να γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στη Βρετανία, αφού κόστισε 125+5 εκατομμύρια λίρες στη νέα του ομάδα!
Η Νιούκαστλ, όσο κι αν ήθελε να τον κρατήσει, όσο κι αν ο Χάου είχε δείξει προθέσεις να... συγχωρήσει τον παίκτη για την επαναστατική του στάση καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, τελικά κατάλαβε πως το καλύτερο για όλους ήταν να φύγει ο Ίσακ και να φορέσει την κόκκινη φανέλα.
Με τα χρήματα από την αποχώρηση του διεθνή επιθετικού, οι «καρακάξες» ενισχύθηκαν με τον Βόλτεμαντε, αλλά και με τον Γουισά από την Μπρέντφορντ!