Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι το λιγότερο αχαριστία, να βγουν κάποιοι οπαδοί της Ομόνοιας, να τα… «χώσουν» στον Μπεργκ, για το ότι το ακολούθησε λάθος τακτική στον χθεσινό επαναληπτικό με την Άντβερπ, γι’ αυτό και αποκλείστηκε η ομάδα τους από την διοργάνωση του Γιουρόπα Ληγκ. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπήκα στην διαδικασία να… κοιτάξω, αν ήδη κάποιοι «προπονητές του πληκτρολογίου», επιδίδονται στο «σπορ» της εύκολης κριτικής. Συμφωνούμε ότι η Ομόνοια, δεν ανταποκρίθηκε καθόλου ικανοποιητικά στο επιθετικό κομμάτι, δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης. Όμως, δεν πρέπει να αγνοούμε ότι είχε απέναντι της μια πολύ ποιοτική ομάδα, μέσα στο σπίτι της. Λίγη σημασία έχει το ότι στο πρώτο παιχνίδι της Λευκωσίας, η ομάδα αξιοποίησε τις «συγκυρίες» και έριξε τεσσάρα στους Βέλγους. Χθες ήταν πιο διαβασμένος κι προπονητής της, διόρθωσε κι αυτός τα λάθη που τον «έκαψαν» στο παιχνίδι του ΓΣΠ. Με την εικόνα που είχε συνολικά η χθεσινή συνάντηση, ήταν… «επιτυχία» το ότι η Ομόνοια, κατάφερε να πάρει το ματς μέχρι την διαδικασία των πέναλτι. Στην «ρωσική ρουλέτα» εξελίχθηκαν ανάποδα τα πράγματα για την Ομόνοια, αφού αστόχησαν τρεις παίχτες, με πρώτο τον αρχηγό Γκόμεθ που έστειλε την μπάλα έξω. Οι Λέτζιακς και Ζαχαρίου, «νικήθηκαν» από τον αντίπαλο κίπερ… Ο Φαμπιάνο, έπιασε ένα πέναλτι, αλλά δεν μπορεί πάντοτε μόνος του, να… υπογράφει τις επιτυχίες. Έτσι κι αλλιώς, ο Βραζιλιάνος κίπερ, είχε μερικές σωτήριες επεμβάσεις στην διάρκεια του αγώνα, «κουβαλώντας» ουσιαστικά την ομάδα μέχρι και τα… πέναλτι. Εννοείται ότι το «μαξιλαράκι» της συμμετοχής στους ομίλους του Κόνφερενς Ληγκ, μετριάζει την όποια πικρία και απογοήτευση για τον αποκλεισμό από τους Βέλγους. Οι «καθηγητές του Facebook», θα είχαν «ξεσαλώσει» αν δεν ήταν κι αυτό…
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ