Ο Κεβίν Μαλσί της Νάπολι τέθηκε στα υπόψη του Ολυμπιακού για τη θέση του δεξιού μπακ.
Μπορεί η βασική προτεραιότητα του Ολυμπιακού να είναι η απόκτηση αριστερού μπακ, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γίνει προσθήκη και στα δεξιά.
Στα υπόψη των «ερυθρόλευκων» τέθηκε ο Κεβίν Μαλσί. Πρόκειται για τον 30χρονο Γάλλο (με ρίζες από το Μαρόκο) άσο, που ανήκει στη Νάπολι και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.
Ο 30χρονος άσος, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μονακό, Σεντ Ετιέν και Λιλ, είχε αγοραστεί για 12 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2018 από τους «λιλουά». Στη Νάπολι είχε βασικό ρόλο μόνο την πρώτη του σεζόν (27 συμμετοχές), καθώς στον επόμενο ενάμιση χρόνο έπαιξε σε μόλις 8 ματς συνολικά. Στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου δόθηκε δανεικός στη Φιορεντίνα, με την οποία πραγματοποίησε 5 εμφανίσεις, τις τρεις ως αλλαγή.
Όταν ο κόσμος της Ομόνοιας... φώναζε - δικαιολογημένα - για μεταγραφές, ο Μπεργκ ο οποίος ξέρει καλύτερα απ' όλους τις δυνατότητες της ομάδας του, έκανε υπομονή κλείνοντας τα αυτιά του.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.