Φιλικό προετοιμασίας έδωσε εχθές (22/08) ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Παναθηναϊκό Β', έχοντας Κυπριακό ενδιαφέρον.
Αυτό, διότι ο Σερβοέλληνας κόουτς του τριφυλλιού, παρακολούθησε τον Ευαγόρα Αντωνίου, πρόσφατο απόκτημα για τη δεύτερη ομάδα των πρασίνων, ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕΛ.
Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, έπαιξε για 54 λεπτά και ο Γιοβάνοβιτς «σκάναρε» τον νεαρό στη νίκη της πρώτης ομάδας με 3-0.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Αντωνίου, είχε αγωνιστεί και στο φιλικό με τον Λεβαδειακό του Νέστορα Μυτίδη, σε ματς που έγινε την περασμένη βδομάδα.
Τα τελευταία 24ωρα, που η ομάδα αποκλείστηκε από την διοργάνωση του κυπέλλου, επανήλθε το κλίμα εσωστρέφειας στις τάξεις της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα.
Eμπάργκο μεταγραφών επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τη FIFA για μία υπόθεση προσφυγής, ενώ υπάρχουν συνολικά 19 ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν Κυπριακές ομάδες, με τις δέκα να αφορούν την Ανόρθωση και τις τέσσερις τη Δόξα Κατωκοπιάς.
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.