Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΠΟΡ FM.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
Για το ματς απόψε της πρεμιέρας με τον Εθνικό: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας, μία πρεμιέρα με τις δικές της ιδιαιτερότητες, δεν υπάρχει καμία σκέψη υποτίμησης για τον αντίπαλο για τον οποίο δεν γνωρίζουμε πολλά, αλλά με τον Ηλία Χαραλάμπους είναι ένας δυνατός αντίπαλος, με βασικό κορμό από πέρσι. Στην έδρα μας με το κοινό μας θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη. Ο Απόλλωνας με την πάροδο του χρόνου θα είναι μία πολύ διαφορετική ομάδα σχετικά με το μικρό δείγμα που είδατε με τη Ζίλινα, παρόλο που στον επαναληπτικό ήμασταν βελτιωμένοι».
Για το αγωνιστικό μέρος: «Σαφέστατα υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες όπως ο Μαυρίας που ακολουθεί πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις για να βελτιώσει τη φυσική κατάστασή του. Θεωρώ ότι δύσκολα θα είναι στην αποστολή ή στην ενδεκάδα. Προπονείται κανονικά. Τα ίδια ισχύουν για τον Αλεσάμι και τον Αμινί. Αυτοί οι παίκτες θα είναι έτοιμοι μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Ρομπέρζ είναι πίσω σε θέμα ετοιμότητας, δεν ξέρω αν θα τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής μας. Όλα μπαίνουν στο ντουλάπι για να επικεντρωθούμε στο ματς με τον Εθνικό και για τον σχεδιασμό θα δούμε τις επόμενες ημέρες».
Αν γνωρίζει πόσος κόσμος θα είναι παρών, απάντησε: «Εκτιμήσεις δεν μπορούν να γίνουν. Μπορεί να έχει το ελεύθερο ο κόσμος, αλλά υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Κάποιοι ακόμη είναι διακοπές, άλλοι αντιτίθενται στο εμβόλιο, άλλοι στην κάρτα φιλάθλου. Όσοι και να έρθουν ο Απόλλωνας είναι υποχρεωμένος να παίζει πάντα για τη νίκη και να παρουσιάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό για αυτούς που θα είναι στο γήπεδο και όσους θα παρακολουθούν από τηλεοράσεως».
Για το πρωτάθλημα: «Έχουν σμικρυνθεί πολύ οι διαφορές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, η διαφορά των μικρών ομάδων με των μεγάλων. Αντιλαμβάνεστε θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός».
Για το θέμα με τον Παπουνασβίλι και τον Γκεριέ: «Δεν έχουμε τοποθετηθεί για ζητήματα περί αποχωρήσεων. Θα τα δούμε από αύριο και κατά το διάστημα της ομάδας. Ο Γκεριέ έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα. Δεν έχει λυθεί το συμβόλαιό του».
Για τους παίκτες που θα πάρει ο Απόλλωνας και αν είναι κοντά σε ηχηρό όνομα επιθετικού: «Επαναλαμβάνω έχουμε παιχνίδι. Από αύριο θα μιλήσουμε. Προχώρησα σε διάψευση αναφορικά με δημοσιεύματα που έλεγαν ότι πάει για μεγάλο όνομα. Εμείς θέλουμε ποδοσφαιριστές που να έχουν διάθεση και θέληση να προαχθούν μέσα από τον Απόλλωνα και να συμβάλουν στις επιτυχίες».
Σχετικά με το πλάνο και τη φιλοσοφία του Τσόρνιγκερ και αν θα διαφοροποιήσει κάτι, είπε: «Αυτά είναι καθαρά θέματα που μπορεί να απαντήσει ο κύριος Τσόρνιγκερ. Αλίμονο αν μπορώ εγώ να απαντήσω για αποφάσεις τους προπονητή. Απόψε θα έχει συναδέλφους σας να τον ρωτήσουν μετά από το παιχνίδι».
Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (30/09, 22:00) μεγάλου αγώνα με αντίπαλο την Μπάγερν για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League, παρέθεσε στις 12:00 στο στάδιο «Αλφαμέγα», ο προπονητής της Πάφος FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο. Τους ποδοσφαιριστές της Πρωταθλήτριας Κύπρου εκπροσώπησε ο Λάντρι Ντιματά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS