Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ανόρθωση έχει μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς, αν επικρατήσει την Πέμπτη (26/08) της Χάποελ Μπερ Σεβά, εξασφαλίζει την πρόκριση της στο Κόνφερενς Λιγκ.
Η Κυρία, θα «καρπωθεί» μάλιστα, το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.940.000, αφού τόσα είναι το μπόνους, αν είσαι στους ομίλους της τρίτης, πλέον, τη τάξει Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Βέβαια, τα χρήματα αυτά δεν θα μπουν όλα στα ταμεία της ομάδας της Αμμοχώστου, διότι, ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαΐδης, να δώσει το 8% από αυτά, στους ποδοσφαιριστές του ως πριμ, σύμφωνα με την εκπομπή «Goal N' Roll» της Cytavision.
Έτσι, εκτός από το... πρεστίζ που προσφέρει η Ευρώπη, οι παίκτες της Κυρίας, έχουν ακόμα ένα επιπλέον κίνητρο για να τα δώσουν όλα για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.
«Ο Μάριος Νεοφύτου, δεν είχε κανένα λόγο για Τραμετσάνι και την επιλογή παιχτών που ήρθαν το καλοκαίρι στην ΑΕΛ. Έχει να μπει στο προπονητικό κέντρο από τον Γενάρη». Στη συγκεκριμένη τοποθέτηση προέβη χθες στη συνέντευξη του στην Cytavision, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS