Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ για το παιχνίδι της πρεμιέρα του Απόλλωνα, κόντρα στον Εθνικό Άχνας.
Ο Γάλλος, είναι ο νούμερο ένα «στυλοβάτης» στην αμυντική γραμμή των κυανολεύκων, και δεν θα μπορούσε να μην πάρει φανέλα βασικού, αφού, σε όποια ματς έλειπε, με τον τραυματισμό του τον τελευταίο καιρό, ο Απόλλωνας... έμπαζε στα μετόπισθεν!
Έτσι, ο 34χρονος, θα κληθεί έχοντας ως παρτενέρ τον Κατελάρη, να φτιάξει την εικόνα της αμυντικής γραμμής της ομάδας του.
Ο Ρομπέρζ είχε να αγωνιστεί από τις 25-04-21 και την νίκη με 3-1 επί της ΑΕΚ.
Στην αποψινή μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Cablenet ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ρωτήθηκε για τις επαφές του με επενδυτική εταιρεία και αποκάλυψε πως αν όλα πάνε καλά, μέχρι τις 25 Μαΐου ευελπιστεί να καταλήξουν σε συμφωνία!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/05 @ 20:49
Διακοπή για μερικά λεπτά στο Παραλίμνι...
11/05 @ 19:22
Διαβάστε την ανάρτηση από το οργανωμένο σύνολο Fan Club Λακατάμιας της Ομόνοιας.
11/05 @ 15:47
Ο Ελλαδίτης γυμναστής θυμήθηκε τους πανηγυρισμούς στο Ηλίας Πούλλος τέτοιεςς μέρες το 2021...
11/05 @ 00:40
Όταν πριν από δύο χρόνια και... κάτι, η Στεάουα του εκκεντρικού Τζίτζι Μπεκάλι ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ηλία Χαραλάμπους, ελάχιστοι έδιναν πιθανότητες επιτυχίας στον Κύπριο τεχνικό.
10/05 @ 17:04
Ο Μαρίνος Τζιωνής σκόραρε στο 50' του εκτός έδρας αγώνα της UTA Arad απέναντι στην Farul Constanta.
10/05 @ 16:44
Σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές θα χρειαστεί ο Άρης για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS