Ο Λεωνίδας Παπαδάκης, πρώην γυμναστής της Ομόνοιας, μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή, για το πως μια ομάδα βρίσκει ρυθμό χωρίς επίσημα παιχνίδια, και αποκάλυψε το «τρικ» που έκανε όταν ήταν στο τριφύλλι, παρακολουθώντας τους παίκτες των πρασίνων, ενώ ήταν στις διακοπές.
Διαβάστε επίσης: Παπαδάκης: «Στην Ομόνοια παρακολουθούσα τους παίκτες στις διακοπές – Ο προπονητής δίνει εντολές όμως οι ποδοσφαιριστές υποσυνείδητα αντιδρούν διαφορετικά» (ΒΙΝΤΕΟ)Η σχετική αναφορά του:
«Είχα δημιουργήσει monitoring σύστημα στην Ομόνοια στους για τους ποδοσφαιριστές όπου παρακολουθούσα στην περίοδο των διακοπών -εμείς δεν κάναμε διακοπές, παρακολουθούσαμε τους ποδοσφαιριστές-. Άρα γνωρίζαμε τι έκαναν ούτως ώστε να είναι έτοιμοι να δεχθούν τα φορτία της προπόνησης. Όσο πιο σύντομα τους βάλουμε στους ρυθμούς της προπόνησης. Να αρχίσουν να κάνουν τις πάσες, τις σέντρες και τις διάφορες δεξιότητες που κάνουν για να μπορέσουν μέσα από τα αγωνιστικά παιχνίδι ή την προπόνηση τακτικής που κάνουν να αποκτούν και τον ρυθμό. Πρέπει να τους ενεργοποιήσουμε πέραν από το σώμα και το μυαλό τους».
Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε 3-0 (Σωτηρίου 77', 84, Σατσιάς 83') την Ανόρθωση σε φιλικό προετοιμασίας στο πλαίσιο του 1ου Τουρνουά Προσφυγιάς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.