Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι γηπεδούχοι έκαναν το 3x3 στα play-off του Champions League, με την Μπενφίκα να νικά 2-1 την Αϊντχόφεν, την Μάλμε 2-0 την Λουντογκόρετς με τον Πιέρο βασικό και την Γιουνγκ Μπόις 3-2 την Φερεντσβάρος.
Βήμα πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης έκανε η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους καθώς με δύο γκολ από το πρώτο μέρος επιβλήθηκε της PSV στην Λισαβόνα. Ράφα Σίλβα και Βάιγκλ σκόραραν για τους Αετούς, ενώ για τους Ολλανδούς μείωσε ο Γκάκπο στην αρχή της επανάληψης. Καθαρή νίκη πήρε η Μάλμε σε βάρος της Λουντογκόρετς με 2-0 με τους Μπιρμάντσεβιτς και Ινγκε να βάζουν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για την «καθαρή» επικράτηση.
Στο άλλο ματς της βραδιάς τεράστια νίκη πήρε η Γιουνγκ Μπόις εντός έδρας με 3-2 κόντρα στην Φερεντσβάρος. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, στη συνέχεια με το σκορ στο 1-1 κέρδισαν αριθμητικό πλεονέκτημα και πέναλτι, όμως δεν κατάφεραν να προηγηθούν ξανά. Αντίθετα, οι Ελβετοί έκαναν το 3-1 για να πάρουν τελικά τη νίκη με 3-2. Ελία, Σιέρο, Γκαρσία πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, δύο τέρματα σημείωσε ο Μπολί για τους φιλοξενούμενους.
sdna.gr
Η Λίβερπουλ προηγήθηκε 2-0 κόντρα στη Νιούκαστλ των δέκα παικτών, κατάφερε να... ισοφαριστεί από τις «καρακάξες», όμως τελικά λυτρώθηκε με γκολ του 16χρονου Ρίο Ενγκουμόα στο 90'+10' για τη νίκη 3-2.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
BEST OF THEMASPORTS