Ακολουθήστε μας στο Google news
Στον Super Sport FM μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού: «Είμαστε στην εβδομάδα της προσωρινής επανέναρξης του πρωταθλήματος. Η ομάδα προετοιμάζεται κανονικά χωρίς προβλήματα και περιμένουμε με αγωνία την έναρξη».
Για τις αναβολές των παιχνιδιών: «Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο να παίζεις μία αγωνιστική και μετά να κάθεσαι για τρεις εβδομάδες. Όμως αυτό είναι το πρόγραμμα, το γνωρίζαμε από την ημέρα που έγινε η κλήρωση. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει σε κάθε παιχνίδι. Το ίδιο πρόβλημα θα το έχουν όλες οι ομάδες».
Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Για μένα προσωπικά, όσο και αν λέμε πως θα παίξουμε με όλους τους αντιπάλους, θεωρητικά έχουμε την πιο δύσκολη αποστολή στην πρεμιέρα. Παίζουμε με μία ομάδα που επέστρεψε στην Α’ κατηγορία και έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα για να χτίσει το ρόστερ της. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να την δούμε πολλές φορές ούτως ώστε να γνωρίζουμε αρκετά πράγματα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πέρσι».
Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Κάθε ομάδα ευελπιστεί πως θα πάει καλύτερα από την προηγούμενη. Άρα και εμείς έχουμε στόχο να πάμε καλύτερα από πέρσι, χωρίς να σημαίνει πως θα το καταφέρουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, με αμφίβολά παιχνίδια και με την βοήθεια της τύχης, να τα καταφέρουμε».
Για το μεταγραφικό: «Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 31 Αυγούστου και μέχρι τότε μπορεί να αλλάξουν πολλά. Αν προκύψει κάποια περίπτωση που να ταιριάζει στη φιλοσοφία μας και στα οικονομικά δεδομένα, να προχωρήσουμε».
Για τον Ζαχαρίου: «Είναι ένα θέμα που χειρίζεται ο Πρόεδρος της ομάδας και θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση. Αν προχωρήσει αυτή η υπόθεση, θα πρέπει να προχωρήσουμε σε μεταγραφή, ώστε να κλείσει το κενό που θα αφήσει ο Ζαχαρίου».
Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο ετοιμάζεται για τον αγώνα της χρονιάς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
BEST OF THEMASPORTS