Ακολουθήστε μας στο Google news
Καριέρα στο MMA σκοπεύει να αρχίσει εντός 2021 ο πάλαι ποτέ στόπερ της ΑΕΚ, Κάρλος Γκαμάρα.
Τι κι αν έχει σταματήσει τη μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα από το 2008. Ο Κάρλος Γκαμάρα όχι μόνο σκοπεύει να επιστρέψει ενεργά στον αθλητισμό, αλλά σκοπεύει να το κάνει εντός 2021 και σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο, εκείνου του… MMA!
«Το κάνω εδώ και περίπου τρία χρόνια. Προπονούμαι και δουλεύω κάθε μέρα μαζί με τον προπονητή μου. Το πάθος μου είναι να μπω σε αυτό το κλουβί. Είναι ένα όνειρο που έχω. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε. Εξαρτάται και από τον καθηγητή. Πιστεύω ότι τον Δεκέμβριο μπορώ να αρχίσω», αποκάλυψε ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ στο τηλεοπτικό κανάλι της Παραγουάης «GEN».
Γκαμάρα: Έτοιμος να μπει στα ρινγκ του MMA
Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος, πλέον, Παραγουανός αγωνίστηκε στην «Ένωση» τη σεζόν 2001-02 ως δανεικός από τη Φλαμένγκο, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος. Έκτοτε αγωνίστηκε σε Ίντερ, Ατλέτικο Μαδρίτης και σε ομάδες της Βραζιλίας και της χώρας του, ενώ θεωρείται θρύλος για τη χώρα του με 110 συμμετοχές.
sport-fm.gr
Η Αστυνομία Κύπρου ανακοίνωσε τη διεξαγωγή έρευνας για το πανό που ανέβασαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο αποψινό ματς στο «Αμμόχωστος», το οποίο στρεφόταν κατά του Κύπριου Ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, στον απόηχο του podcast με τον ερευνητή, Μιχάλη Μιχαήλ για τα όσα λέχθηκαν για τον ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
BEST OF THEMASPORTS