Ο 22χρονος δεξιοπόδαρος Γάλλος με καταγωγή από το Μαρόκο Ιμάντ Φαράζ είναι ο εκλεκτός του Τσάβι Ρόκα για τη θέση του εξτρέμ στην ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε να ενταχθεί στην ομάδα της Λάρνακας
Την περσινή σεζόν ο Φαράζ αγωνίστηκε στο Βέλγιο με τη φανέλα της Μουσκρόν καταγράφοντας 27 συμμετοχές (11 βασικός) και σημείωσε ένα γκολ.
Στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Λιλ και την Μπελενένσες (3 συμμετοχές) με τη μορφή δανεισμού. Πρόκειται για μετεγγραφή του καταλόγου Β και δεν λαμβάνει θέση ξένου. Η αγοραστική αξία του Φαράζ αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ.
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.