Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Λιονέλ Μέσι «πέταξε» το βράδυ της Δευτέρας για την Ίμπιζα, ώστε να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Γάλλους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «L' equipe», ο Λεονέλ Μέσι αναχώρησε τη Δευτέρα για την Ιμπιζα και εκεί συναντήθηκε με τους ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε να ολοκληρωθεί η οριστική συμφωνία των δύο πλευρών, αφού, μέχρι στιγμής, δεν είχε επέλθει.
Στο σχετικό δημοσίευμα θεωρείται καθοριστική η συγκεκριμένη συνάντηση στο ισπανικό νησί για την οριστική συμφωνία του 34χρονου πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα με τους κυπελλούχους Γαλλίας.
sport-fm.gr
Σύμφωνα με τον έγκυρο Αργεντίνο ρεπόρτερ Σέζαρ Λουίς Μέρλο o Ρόμπερτ Έργας βρίσκεται στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον Άρη Λεμεσού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
BEST OF THEMASPORTS