Ακολουθήστε μας στο Google news
Σαν «κεραυνός εν αιθρία» ήρθε στην Πάφο η επιθυμία του Τζέισον Πάντσεον να αποχωρήσει από την ομάδα, με τον Άγγλο, να φεύγει από την προετοιμασία και να επιστρέφει στην Κύπρο.
Διαβάστε επίσης: Απρόσμενη εξέλιξη με Πάντσεον – Ζήτησε να αποχωρήσει από την Πάφος FC!
Πάντως, η Πάφος, λέει επίσημα πως με άδεια της ομάδας επέστρεψε ο 35χρονος στο νησί μας, αφού ζήτησε, για προσωπικούς λόγους να είναι κοντά στην οικογένεια του.
Παράλληλα, τονίζεται, πως ο Πάντσεον είναι ποδοσφαιριστής της Πάφου, καθώς ακόμα «τρέχει» το συμβόλαιο του (λήγει τον Μάιο του 2022), ωστόσο, θα υπάρξει συνάντηση με τον ιδιοκτήτη, Ρόμαν Ντουπόφ, εκεί που θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα και θα δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Άγγλου.
Σε ένα ματς όπου βρεθήκαμε να χάνουμε 0-2 στο 18', η Εθνική μας έβγαλε αντίδραση, μείωσε σε 1-2 με Λοΐζου στο 29' και ο Χάμπος Χαραλάμπους στο 76' έγραψε το τελικό 2-2 χαρίζοντας έναν παλικαρίσιο βαθμό στην Κύπρο μας!
Τα γκολ για τους Ρουμάνους πέτυχε ο Ντραγκούς στο 2' και στο 18'.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/06 @ 22:16
Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων με ένα κλικ...
22/08 @ 15:59
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
01/08 @ 10:00
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
22/08 @ 11:00
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
31/08 @ 16:18
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
31/01 @ 23:59
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2024/25 από το Themasports.
BEST OF THEMASPORTS