Ακολουθήστε μας στο Google news

Επανέρχονται για Φαμπιάνο και Ολυμπιακό οι Ελλαδίτες δημοσιογράφοι, αφού με δημοσίευμα της, η ιστοσελίδα Sportime, τονίζει, μεταξύ άλλων, πως η πλευρά του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Ομόνοιας, είναι ενήμερη και αν αποχωρήσει ο Ζοσέ Σα από τους Πειραιώτες, τότε με μια πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου, ίσως το τριφύλλι να τον παραχωρήσει.

Αναλυτικά:  «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο πώλησης του Ζοσέ Σα, ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του, ενώ όλο αυτό μπορεί να αλλάξει το status του Κωνσταντή Τζολάκη. Ο Ζοσέ Σα ετοιμάζεται να γυρίσει στην Ελλάδα. Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση, στο Ρέντη, για την προετοιμασία της νέας σεζόν. Αλλά πάει προς πώληση και ο Ολυμπιακός αναζητά τον αντικαταστάτη του. Όλο αυτό επηρεάζει και τον Τζολάκη. Ο 18χρονος τερματοφύλακας, είναι για τον Πέδρο Μαρτίνς ένα εξαιρετικό πρότζεκτ. Και αν μπορούσε θα του έδινε παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Δουλεύει μαζί του τα δύο τελευταία χρόνια. Εντατικά. Και για φέτος υπάρχει η άποψη πως μπορεί να αγωνιστεί περισσότερο. Ωστόσο η πίεση στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη. Και για ένα νεαρό τερματοφύλακα, ένα λάθος μπορεί να αλλάξει πολλά. Χρειάζεται προσοχή. Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως, θα ήθελε να τον κάνει το Νο1. Ακόμα και τώρα. Που ο Ζοσέ Σα ετοιμάζεται για αποχώρηση. Ο διεθνής άσος θα έρθει στην Ελλάδα. Για να ξεκινήσει προετοιμασία. Αλλά μάλλον χωρίς την οικογένεια του. Γιατί θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Οδεύει προς Γουλβς και αυτό δεν αλλάζει.

Ενήμερη η πλευρά του Φαμπιάνο

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ψάχνει τον γκολκίπερ που θα καλύψει το κενό του. Υπάρχει πολύ καλή άποψη για τον Φαμπιάνο. Που με 1 εκατ. ευρώ η Ομόνοια μπορεί να πει το ναι για να τον αφήσει να φύγει. Ο 33χρονος άσος έχει εμπειρία τέτοια, που μπορεί να βοηθήσει τον Τζολάκη. Να του δώσει κι άλλη βοήθεια. Κάτι που θέλουν και οι Πειραιώτες. Το βιοργραφικό του είναι εξαιρετικό. Παρά το γεγονός πως εργάζεται στην Κύπρο. Έχει περάσει από Σάο Πάολο. Πόρτο και Φενέρμπαχτσε. Μόλις το 2019 έμεινε ελεύθερος από την Πόρτο. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εκφραστεί θετικά πολλές φορές. Τον ξέρει καλά. Η πλευρά του Φαμπιάνο επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον. Αλλά δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός δουλεύει κι άλλες περιπτώσεις. Με τον ελεύθερο Κρίτσιουκ αν είναι μια από αυτές. Και δεν είναι βέβαιο πως μπορεί να πάει σε ακριβή λύση, για τον άσο! Να σημειωθεί πως για την θέση κάτω από τα γκολπόστ στο ρόστερ υπάρχει και ο Κρίστινσον. Διεθνής με την Εθνική Ισλανδίας. Με πολλές συμμετοχές. Δεν υπολογίζεται για πρώτος. Αλλά είναι μια εξαιρετική λύση και άφησε θετικές εντυπώσεις στην πρώτη του σεζόν με τους πρωταθλητές Ελλάδας».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024-ThemaSports
21/01 @ 23:59

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024

Τι... πήραν οι ομάδες.

Στο TOP-5 των «Κυπριακών» μεταγραφών ο Μπαμπίκα, ποιος είναι στην κορυφή!-ThemaSports
18/01 @ 09:34

Στο TOP-5 των «Κυπριακών» μεταγραφών ο Μπαμπίκα, ποιος είναι στην κορυφή!

Σπουδαίο deal για την ομάδα του Άρη, απέδωσε καρπούς οι επένδυση στον Σάβι Μπαμπίκα.

Επίσημο για Κόπας-ThemaSports
02/01 @ 22:44

Επίσημο για Κόπας

Ο 24χρονος Σλοβάκος κεντρικός Άνταμ Κόπας εντάχθηκε κι επίσημα στο ρόστερ του Οθέλλου.

Θέλει «επαναπατρισμό» ο Καραγιάννης… -ThemaSports
27/12 @ 12:25

Θέλει «επαναπατρισμό» ο Καραγιάννης…

Την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στον Ακρίτα Χλώρακας o Κωνσταντίνος Καραγιάννης. Ήταν από τους Κύπριους παίχτες της ομάδας που ξεχώρισαν στην παρθενική παρουσία της Παφιακής ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Είχε 31 συμμετοχές.

Με ένα ΚΛΙΚ το μεταγραφικό ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ του χειμώνα στo Themasports (2023/24)-ThemaSports
31/01 @ 23:59

Με ένα ΚΛΙΚ το μεταγραφικό ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ του χειμώνα στo Themasports (2023/24)

Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2023/24 από το Themasports.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ 2023/24-ThemaSports
31/12 @ 00:00

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ 2023/24

Ο απολογισμός των μεταγραφών του καλοκαιριού (2023) στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2023/24.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ