Ακολουθήστε μας στο Google news

Έντονος παρουσιάστηκε σε κάποια στιγμή της δημοσιογραφικής διάσκεψης ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης. Μετά που ερώτηση που του έγινε τι είναι αυτό που τον κρατά ακόμη και θέλει να συνεχίσει στην προεδρία της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, με την τόση κριτική που του έγινε και τα όσα άκουσε τον τελευταίο καιρό, απάντησε ως εξής. «Ξέρετε πόσα πρωταθλήματα έχει ο Πρόδρομος Πετρίδης; Εννέα. Ποιος άλλος παράγοντας , όχι του ΑΠΟΕΛ, στην Κύπρο έχει εννέα πρωταθλήματα; Ποιος; Προκαλώ... Ποιος άλλος έχει δεχθεί να ακούει τόσα και να μην πτοείται και να προσφέρει αυτά που προσφέρει, μαζί με τους συνεργάτες του». Δείτε εδώ όλα όσα είπε: ΠΕΤΡΙΔΗΣ: «Είμαι και εγώ ΑΠΟΕΛίστας – Με ενότητα για τη μεγάλη αντεπίθεση» – Μίλησε και ο «Πούρσα» (ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΧΘΗΚΑΝ-ΒΙΝΤΕΟ)
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ/2024-25-ThemaSports
16/05 @ 17:50

ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ/2024-25

Στην Περιστερώνα και το «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης» θα αγωνίζεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Ομόνοια 29Μ.

Το «ευχαριστώ» του Κέναν Πίριτς…-ThemaSports
16/05 @ 13:34

Το «ευχαριστώ» του Κέναν Πίριτς…

Ο Βόσνιος κίπερ Κέναν Πίριτς μετά τις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ, σε ανάρτησή του έγραψε:

ΣΕΜΕΔΟ/ΤΕΛΙΚΟΣ-ThemaSports
15/05 @ 15:29

ΣΕΜΕΔΟ/ΤΕΛΙΚΟΣ

Ο Γουίλι Σεμέδο αντιμετώπισε μικρό πρόβλημα στη σημερινή προπόνηση.

Kαμένη γη…-ThemaSports
15/05 @ 08:11

Kαμένη γη…

Υπάρχει (δικαιολογημένα) θαυμασμός για τη επιτυχία της πρωτοβουλίας των «Μαχητών» για το «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τον στόχο τους ενός εκατομμυρίου ευρώ να καλύπτεται πριν μερικά 24ωρα...

ΓΟΥΪΛΕΡ:  «Ήμασταν πραγματική οικογένεια - Η κλεψύδρα επιτέλους γύρισε»-ThemaSports
14/05 @ 17:03

ΓΟΥΪΛΕΡ: «Ήμασταν πραγματική οικογένεια - Η κλεψύδρα επιτέλους γύρισε»

Ο Χρήστος Γουΐλερ με ποστάρισμα στα social media αναφέρεται στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Είχε τετ-α-τετ με Φοίβο; -ThemaSports
14/05 @ 09:07

Είχε τετ-α-τετ με Φοίβο;

Έχει «κοιμηθεί» η υπόθεση που άνοιξε η ηγεσία της Απόλλων Ladies, για το μέλλον του Φοίβου Βάκη στην Ομοσπονδία. Δεν προκύπτουν πληροφορίες, ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα του Αντρέα Μαραγκού, από άλλα «κομμάτια» του Απόλλωνα για «αποκαθήλωση» του ΓΓ της ΚΟΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ