Ακολουθήστε μας στο Google news
Δηλώσεις στον Super Sport Fm έκανε ο πρωταθλητής μας στην σκοποβολή, Γιώργος Αχιλλέως, ο οποίος μίλησε για την επιτυχία του να εξασφαλίσει θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για 5η φορά στην καριέρα του.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είναι γεγονός ότι η διοργάνωση αυτή, μόνο επιτυχίες μας έχει φέρει και είμαι χαρούμενος με την απόδοση που είχα, αλλά και που εξασφάλισα τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η σωστή δουλειά που κάνει η Ομοσπονδία και η στήριξη των αθλητών από ΚΟΑ και ΚΟΕ, φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα. Πάντα έχω άγχος, δεν μπορεί κανείς να λειτουργήσει χωρίς άγχος, αλλά θέλω να πιστεύω ότι λειτουργεί υπέρ μου. Η εμπειρία είναι μεγάλη βοήθεια, ενώ η σωστή διαχείριση είναι το παν.
Ήταν ο τελευταίος αγώνας το Πανευρωπαϊκό που δίνει κάρτες, αύριο αγωνίζεται το τραπ και ελπίζουμε να έχουμε κι εκεί προκρίσεις. Έχουμε ακόμη μία κάρτα στους Άντρες και μία στις Γυναίκες.
Αυτή θα είναι η 5η μου παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες και πλέον είμαι πιο έμπειρος και πιο αφοσιωμένος στην τεχνική και έχω μεγαλύτερη ηρεμία. Η πίστη του κόσμου δεν προκαλεί πίεση ούτε σε μένα ούτε στην Άντρη Ελευθερίου. Και οι δυο μας είμαστε στο επίπεδο των αθλητών που μπορούν να ανέβουν στο βάθρο.
Είναι γεγονός ότι το επίπεδο έχει ψηλώσει πάρα πολύ και αυτός που θα παραμείνει ήρεμος θα πάρει και μετάλλιο. Πάντα στους Ολυμπιακούς υπάρχουν εκπλήξεις, όλα είναι ανοιχτά για όλους πλέον δεν υπάρχουν φαβορί».
Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θέλει θετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/08 @ 13:17
Mια πολύ σημαντική ανακοίνωσε έκανε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος για πριμ 200.000 ευρώ που δίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις παγκόσμιες πρωταθλήτριες Εθνικές ομάδες πόλο γυναικών και ανδρών.
20/08 @ 13:06
Την απόφαση να μην ταξιδέψει στο Τόκιο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών, πήρε ο Μίλαν Τράικοβιτς, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μέσα στις θέσεις πρόκρισης στα 110μ. με εμπόδια, μέσω της παγκόσμιας κατάταξης.
20/08 @ 13:00
Η αγωνιστική δραστηριότητα για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες (κάτω των 20 ετών) σε όλη την Ευρώπη έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί για το 2025, με εξαίρεση ελάχιστα εθνικά πρωταθλήματα στον βορρά.
20/08 @ 08:43
Η Κυπριακή αποστολή στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες 2025 στη Γερμανία (Βερολίνο, Έσσεν, Μπόχουμ) ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της με σημαντικές επιτυχίες και πολύτιμη εμπειρία για τους φοιτητές-αθλητές μας.
19/08 @ 21:34
Ούτε η βροχή δεν σταματάει τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος βγήκε νικητής στο Diamond League της Λωζάνης, ξεπερνώντας για άλλη μια φορά τα έξι μέτρα. Αυτή ήταν η παρθενική νίκη για τον 25χρονο πρωταθλητή σε Diamond League.
18/08 @ 12:11
Στη βορειοδυτική Πολωνία και στην πόλη Μετζιζντρόγε, ταξίδεψε η Φίλιππα Φωτοπούλου, η οποία χθες, Κυριακή έλαβε μέρος στο «ασημένιο» διεθνές μίτινγκ «Χρυσή Άμμος».
BEST OF THEMASPORTS