Ακολουθήστε μας στο Google news
O προγραμματισμός για όλες τις ομάδες «τρέχει» και ο Άρης είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μια σπουδαία μεταγραφή.
Η Ελαφρά Ταξιαρχία είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Στίβι Γιάκο, ένα ποδοσφαιριστή με μπόλικη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γαλλίας.
Είναι 28 ετών (16 Δεκεμβρίου 1992) και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, με κύρια όμως, αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα.

Ο παίκτης από την Μπουρκίνα Φάσο, δεν έχει βγει ποτέ εκτός Γαλλίας αφού έκανε τα πρώτα του βήματα από τη δεύτερη ομάδα της Τουλούζ, αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της, έπειτα πήγε δανεικός στη Χάβρη, ενώ από το 2019 ανήκει στην Καέν.

Τη χρονιά που μας πέρασε, ο Γιάκο κατέγραψε 24 συμμετοχές (1775 λεπτά συνολικά) στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στη Γαλλία, ενώ έπαιξε και στη μεγάλη κατηγορία της χώρας.

Ο 28χρονος από το 2013 είναι διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο και μετρά έως τώρα 50 εμφανίσεις.
Η κίνηση αυτή από τον Άρη, δείχνει ότι έρχεται με βλέψεις στη μεγάλη κατηγορία και θέλει να έχει μια δυνατή ομάδα.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και
ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά το βιογραφικό του Γιάκο
Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε για την επιστροφή του Ντάλσιο στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
31/01 @ 23:59
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2024/25 από το Themasports.
21/01 @ 23:59
Τι... πήραν οι ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS