Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάρτηση από τον πρόεδρο του σωματείου ΑΕΛ, Κώστα Χριστοδούλου:

«Σχετικά με ανάρτηση υποψηφίου βουλευτή, ο οποίος αναφέρεται σε συνάντηση με τον πρόεδρο του σωματείου ΑΕΛ και ταύτιση απόψεων, θέλω να ενημερώσω τα εξής: 1) Ο συγκεκριμένος υποψήφιος κυκλοφόρησε βίντεο παρουσιάζοντας στιγμιότυπα από τη θητεία του ως έμμισθου της ΑΕΛ (έμμισθος διετέλεσε και διατελεί σε άλλες ομάδες πλέον) και πρώην ποδοσφαιριστή μας με τη φανέλα της ομάδας μας να καλεί κόσμο να τον ψηφίσει 2) Ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση του σωματείου ΑΕΛ. 3) Μετά την ανακοίνωση δέχτηκα κλήση από άγνωστο τηλεφωνικό αριθμό που μου συστήθηκε ο συγκεκριμένος υποψήφιος, τον οποίον γνώριζα από την θητεία του στην ΑΕΛ. Επέμενε για συνάντηση έστω και για μισή ώρα. Η επιμονή του ήταν τόσο μεγάλη που στο τέλος του είπα εντάξει. Βρεθήκαμε για μισή ώρα στην καφετέρια που συχνάζω, μου είπε με ποιο σκεπτικό ανέβασε το βίντεο και εγώ του είπα τις απόψεις των ΑΕΛιστών και τα ιδανικά της ΑΕΛ. 4) Σε καμία περίπτωση δεν έγινε ταύτιση απόψεων, όπως αναφέρει στην ανάρτηση του και δηλώνω δημόσια ότι ψεύδεται. 5) Όσοι με ξέρουν καλά, γνωρίζουν ότι δεν ασχολούμαι με κανένα κόμμα, δεν έχω ιδέα από πολιτική, δεν έχω ανάγκη κανένα κόμμα και πολιτικό και να τους το πω και αλλιώς, τους έχω όλους γραμμένους εκεί που δεν μπορώ να πω. 6) Σε όλη μου τη ζωή ταυτίστηκα με τα ιδανικά της ΑΕΛ από μωρό και το τελευταίο πράγμα που θα κάμω είναι να τα πουλήσω, πόσο μάλλον για ανθρώπους που γνωρίζω μόνο φατσικός ή γνώρισα πριν χρόνια. 7) Επειδή με πήραν μερικοί φίλοι ΑΕΛίστες και με ρώτησαν αν έκανα ή γιατί έκανα like στο ποστ του υποψηφίου, σας λέω ειλικρινά όπως πάντα ότι δεν πάτησα like και δεν ξέρω αν φαίνεται το προφίλ μου στα likes και πως. Παιχνίδια, πόσο μάλλον πολιτικά παιχνίδια με την ΑΕΛ δεν θα κάνει κανένας και στέλλω το μήνυμα ότι όποιος το τολμά, θα με βρίσκει μπροστά του».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ