Ακολουθήστε μας στο Google news
Tην πρωτιά στον 3ο γύρο του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2021, Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι, εξασφάλισε το πλήρωμα της Petrolina Racing Team με οδηγό τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα και συνοδηγό τον Στέλιο Ηλία σε VOLKSWAGEN POLO GTI R5, διατηρώντας καλύτερο χρόνο από τους υπόλοιπους και επικρατώντας στις 8 από τις 9 ειδικές διαδρομές.
To δεύτερο πλήρωμα της Petrolina Racing Team, Σίμος Γαλαταριώτης - Αντώνης Ιωάννου επίσης με VOLKSWAGEN POLO GTI R5, κατέκτησαν τη 2η θέση στη γενική κατάταξη. Οι Γαλαταριώτης – Ιωάννου, που πέρσι στέφθηκαν νικητές του πρωταθλήματος, αποδείχθηκαν γρηγορότεροι στην υπερειδική διαδρομή που πραγματοποιήθηκε στην πίστα Achna Speedway η οποία ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του οδηγού αγώνων Άθου Νικηφόρου. Ωστόσο στις υπόλοιπες 8 ειδικές διαδρομές τερμάτισαν δεύτεροι.
Στην 4η θέση τερμάτισε το πλήρωμα της Petrolina Racing Team, Παναγιώτης Γιάγκου – Αντώνης Χρυσοστόμου με Hyundai i20 R5.
Τα άλλα δύο πληρώματα της Petrolina Racing Team Χρίστος Δημοσθένους – Λάκης Καγιάς με Mitsubishi Lancer EVΟ X και Κώστας Λαός – Μιχάλης Στυλιανού με Mitsubishi Lancer EVO IX, τερμάτισαν αντίστοιχα στην 6η και 11η θέση της γενικής κατάταξης.
Toν 3ο γύρο του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου εις μνήμη του Πέτρου Λαού. Οι 8 ειδικές διαδρομές πραγματοποιήθηκαν στην Επαρχία Λάρνακας, ενώ η 9η υπερειδική στην πίστα Achna Speedway.
Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βρίσκεται διαχρονικά στις δράσεις της Πετρολίνα, στο πλαίσιο της στήριξης του αθλητισμού, που αποτελεί μέρος της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης.
Η Πετρολίνα συγχαίρει τους νικητές και όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν.
Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θέλει θετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/08 @ 13:17
Mια πολύ σημαντική ανακοίνωσε έκανε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος για πριμ 200.000 ευρώ που δίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις παγκόσμιες πρωταθλήτριες Εθνικές ομάδες πόλο γυναικών και ανδρών.
20/08 @ 13:06
Την απόφαση να μην ταξιδέψει στο Τόκιο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών, πήρε ο Μίλαν Τράικοβιτς, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μέσα στις θέσεις πρόκρισης στα 110μ. με εμπόδια, μέσω της παγκόσμιας κατάταξης.
20/08 @ 13:00
Η αγωνιστική δραστηριότητα για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες (κάτω των 20 ετών) σε όλη την Ευρώπη έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί για το 2025, με εξαίρεση ελάχιστα εθνικά πρωταθλήματα στον βορρά.
20/08 @ 08:43
Η Κυπριακή αποστολή στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες 2025 στη Γερμανία (Βερολίνο, Έσσεν, Μπόχουμ) ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της με σημαντικές επιτυχίες και πολύτιμη εμπειρία για τους φοιτητές-αθλητές μας.
19/08 @ 21:34
Ούτε η βροχή δεν σταματάει τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος βγήκε νικητής στο Diamond League της Λωζάνης, ξεπερνώντας για άλλη μια φορά τα έξι μέτρα. Αυτή ήταν η παρθενική νίκη για τον 25χρονο πρωταθλητή σε Diamond League.
18/08 @ 12:11
Στη βορειοδυτική Πολωνία και στην πόλη Μετζιζντρόγε, ταξίδεψε η Φίλιππα Φωτοπούλου, η οποία χθες, Κυριακή έλαβε μέρος στο «ασημένιο» διεθνές μίτινγκ «Χρυσή Άμμος».
BEST OF THEMASPORTS