Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανόρθωση και Αχιλλέας Καϊμακλίου ρίχνονται στη μάχη για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β1 κατηγορίας.

Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δύο φιναλίστ θα γίνει την Πέμπτη, 20 Μαΐου, στις 20:00, με την ομάδα της Αμμοχώστου να έχει πλεονέκτημα έδρας αφού ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στην κορυφή της βαθμολογίας. Τον τίτλο θα πάρει η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες σε βάρος της αντιπάλου της. Πώς έφθασαν μέχρι εδώ Στην κανονική περίοδο η Ανόρθωση κατείχε την πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 23 βαθμούς. Η «Κυρία» πέτυχε 11 νίκες και ηττήθηκε μία φορά. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Αχιλλέας Καϊμακλίου με 20 βαθμούς, μετρώντας οκτώ νίκες και τέσσερις ήττες. Αμφότερες πέρασαν από την ημιτελική φάση με δύο νίκες. Η Ανόρθωση επικράτησε στην έδρα της με 61-43 της Ύδρας Ασφαλιστικής ΕΝΑΔ και εκτός έδρας με 74-53. Ο Αχιλλέας έκανε το πρώτο βήμα επί του Διγενή Ακρίτα ΝΒΑ κερδίζοντας τον εντός με 57-52 και στο δεύτερο παιχνίδι πήρε το διπλό με σκορ 62-57. Τα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια Στα δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη. Η ομάδα του Καϊμακλίου πήρε το εντός έδρας ροζ φύλλο στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής με 61-58, ενώ το συγκρότημα της Αμμοχώστου κέρδισε το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην έδρα της με 86-58. Θυμίζουμε ότι Ανόρθωση και Αχιλλέας Καϊμακλίου βρέθηκαν αντίπαλοι και στον τελικό του κυπέλλου ΟΠΑΠ Β’ κατηγορίας, με την ομάδα της Αμμοχώστου να βγαίνει νικήτρια με 70-51. Από ιστοσελίδα ΚΟΚ
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ