Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Κύπρου, Γιώργος Πάπουτσος, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Super Sport FM. Αναλυτικά οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του: -«Είναι ένα νέο εργαλείο και χρειάζεται επιπρόσθετη εκπαίδευση. Είδαμε πως τις πλήστες φορές οι διαιτητές εφάρμοσαν σωστά τους κανονισμούς. Και πρέπει να γνωρίζουν όλοι τους κανονισμούς του VAR. Επιβάλλεται η σωστή μόρφωση, όπως και η στελέχωση της λίστας των διαιτητών». -«Μερικές φορές η κάθοδος των ξένων διαιτητών δίνει κάποια μηνύματα. Είδαμε μία εξαιρετική διαιτησία στο παιχνίδι Απόλλων-Ομόνοια. Είδαμε όμως και λάθη στο χθεσινό παιχνίδι στο Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ. Είδαμε πως στην παρουσία ενός πρωτοκλασάτου διαιτητή, όπως ήταν ο Ιταλός, έγιναν λάθη που τα είδε όλος ο κόσμος. Πως θα αντιμετωπιστούν αυτά τα λάθη; Αυτά τα λάθη δεν σχολιάστηκαν από αθλητικογράφους, δεν είδαμε τους παράγοντες να είναι λαλίστατοι όπως ήταν σε αντίστοιχα λάθη κύπριων διαιτητών». -«Ο Κύπριος διαιτητής πρέπει να είναι σωστός. Στα 600 ευρώ που πληρώνεται ο κύπριος διαιτητής, περιμένουμε να τα κάνει όλα τέλεια. Στα 10.000 ευρώ των ξένων, γίνονται λάθη και δεν σχολιάζονται. Τι θέλουμε τελικά;» -«Αν εμείς που ορίζουμε τους διαιτητές, δεν διαχειριζόμαστε σωστά το έμψυχο υλικό που έχουμε, ποιος ευθύνεται; Εμείς ευθυνόμαστε. Πρέπει να ανεβάσουμε διαιτητές από μικρότερες κατηγορίες, μέσω του σκάουτινγκ και να τους δώσουμε την ευκαιρία». -«Είμαστε υπέρ της τιμωρίας των διαιτητών που κάνουν συχνά λάθη». -«Αυτό που πρέπει να γίνει για τη νέα σεζόν, είναι μία επιπρόσθετη εκπαίδευση στο VAR και επιπρόσθετη ενίσχυση από τις μικρές κατηγορίες προς τα πάνω, μέσω σκάουτινγκ. Εδώ πρέπει να σπαταληθούν χρήματα από την ΚΟΠ, ώστε να αξιολογηθούν διαιτητές και να ανέβουν κατηγορία. Δεν θα τερματιστούν τα λάθη. Θα υπάρχουν καλές διαιτησίες, θα υπάρξουν και τα λάθη». -Για τους βοηθούς που είναι Κύπριοι: «Οι βοηθοί κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους. Είναι καλύτερα για τους βοηθούς να περιμένουν στο οριακό οφσάιντ το σήμα, ώστε να μην εκτεθούν».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ