Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«Περιδιάβαση στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ έκανε σήμερα (17/3) ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος μετά από πρόσκληση επισκέφθηκε το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ που στεγάζεται στο οίκημα του Σωματείου στη Λευκωσία. Την περιήγηση στους χώρους του Μουσείου έκαμε ο μουσειολόγος Μάριος Ταλιώτης, ενώ τον Πρόεδρο του ΚΟΑ υποδέχθηκαν εκ μέρους της Επιτροπής ο Μιχαλάκης Ραφαήλ, εκ μέρους του σωματείου ο Πάρης Σπανός. Παρόντες ήταν επίσης ο επίτιμος Πρόεδρος Μάρκος Σπανός και ο 1ος Πρέσβης του Μουσείου ο τέως αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Τα λόγια που έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών ο Πρόεδρος του ΚΟΑ αντικατοπτρίζουν και τον εξαιρετικό χώρο που δημιούργησε η Επιτροπή Μουσείου. Ο κ. Μιχαηλίδης έγραψε: «Πολλά, πολλά συγχαρητήρια για το εκπληκτικό αποτέλεσμα που είδα σήμερα στο Μουσείο ΑΠΟΕΛ! Όσοι εκτιμούν, σέβονται και τιμούν την ιστορία τους, έχουν μέλλον και προοπτική. Εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, σας εύχομαι περισσότερες σελίδες δόξας και τιμής». Σύμφωνα με τον κ. Ραφαήλ το περιεχόμενο του Μουσείο θα αναβαθμιστεί και μέσω διαδικτύου, για να είναι προσβάσιμο στο φίλαθλο κοινό. Μετά το τέλος της επίσκεψης ο κ. Μιχαηλίδης συγχάρηκε όλους τους συντελεστές της δημιουργίας του Μουσείου, τονίζοντας πως νιώθει μεγάλη χαρά που και ο ίδιος αποτελεί μέρος αυτής της λαμπρής ιστορίας του ΑΠΟΕΛ, αφού διετέλεσε προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας το 1999-2000».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 8-16: Οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν απόλυτα και κατέκτησαν το 25ο Κύπελλο της ιστορίας τους-ThemaSports
11/05 @ 20:35

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 8-16: Οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν απόλυτα και κατέκτησαν το 25ο Κύπελλο της ιστορίας τους

Ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι στο δεύτερο οκτάλεπτο, δεν κοίταξε έκτοτε πίσω του και με την άνετη νίκη του με επί του Απόλλωνα Σμύρνης κατέκτησε το 25ο του Stoiximan Κύπελλο πόλο ανδρών

Ολυμπιακός-Εθνικός 11-13 πεν. (9-9): Θρίαμβος στον Λαιμό, οι κυανόλευκες κέρδισαν το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία τους με ασύλληπτη Σωτηρέλη!-ThemaSports
11/05 @ 18:20

Ολυμπιακός-Εθνικός 11-13 πεν. (9-9): Θρίαμβος στον Λαιμό, οι κυανόλευκες κέρδισαν το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία τους με ασύλληπτη Σωτηρέλη!

Ο Εθνικός θριάμβευσε στον Λαιμό, κέρδισε με 13-11 στα πέναλτι το μεγάλο φαβορί του τελικού, Ολυμπιακό, και κατέκτησε το πρώτο Stoximan Κύπελλο πόλο γυναικών στην ιστορία του.

Θρυλική ανατροπή μέσα στη Βαρκελώνη και ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση στο Final 4 του Champions League!-ThemaSports
03/05 @ 21:05

Θρυλική ανατροπή μέσα στη Βαρκελώνη και ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση στο Final 4 του Champions League!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της φάσης των «8» του Champions League και πήρε το εισιτήριο για το Final-4 της διοργάνωσης.

ΣΚΟΚ: Καταγγελία στην Αστυνομία κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και του αντιπροέδρου της!-ThemaSports
02/05 @ 14:09

ΣΚΟΚ: Καταγγελία στην Αστυνομία κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και του αντιπροέδρου της!

Η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και του αντιπροέδρου της.

Ταεκβοντό: Με 12 μετάλλια επέστρεψε η Κυπριακή αποστολή από τη Βουλγαρία-ThemaSports
29/04 @ 18:25

Ταεκβοντό: Με 12 μετάλλια επέστρεψε η Κυπριακή αποστολή από τη Βουλγαρία

Με 12 μετάλλια επέστρεψε η κυπριακή αποστολή του ταεκβοντό από το διεθνές τουρνουά HEREYA OPEN που διεξήχθη στη Βουλγαρία.

Τοξοβολία: Η Κυπριακή αποστολή επιστρέφει από τη Βουλγαρία με 7 μετάλλια!-ThemaSports
29/04 @ 18:07

Τοξοβολία: Η Κυπριακή αποστολή επιστρέφει από τη Βουλγαρία με 7 μετάλλια!

Η κυπριακή αποστολή της τοξοβολίας επιστρέφει από το Διεθνές Τουρνουά «Danube Arrows» που έγινε στη Βουλγαρία με 1 χρυσό, 4 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ