Πλήγμα στη Νάπολι μετά τον Ολυμπιακό: Νοκ άουτ για τουλάχιστον τρεις μήνες ο Λουκάκου!

Πλήγμα στη Νάπολι μετά τον Ολυμπιακό: Νοκ άουτ για τουλάχιστον τρεις μήνες ο Λουκάκου!

Ο Ρομέλου Λουκάκου τραυματίστηκε στο φιλικό της Νάπολι με τον Ολυμπιακό και οι «παρτενοπέι» ενημέρωσαν πως θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Ένα πολύ σημαντικό πλήγμα άφησε στη Νάπολι το φιλικό με τον Ολυμπιακό. Όπως ενημέρωσαν οι «παρτενοπέι», ο Ρομέλου Λουκάκου, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι, θα χρειαστεί να μείνει για πολύ καιρό εκτός.

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος στράικερ χτύπησε στον ορθό μηριαίο του αριστερού του ποδιού και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες, καθώς πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.


«Μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Ρομέλου Λουκάκου υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο νοσοκομείο Πινέτα Γκράντε, οι οποίες αποκάλυψαν μια υψηλού βαθμού βλάβη στον ορθό μηριαίο μυ στον αριστερό πόδι του.

Ο παίκτης των ατζούρι έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία αποκατάστασής του και θα υποβληθεί επίσης σε χειρουργική επέμβαση»
, αναφέρει η ανακοίνωση της Νάπολι.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αποθεωτική υποδοχή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ μετά το θριαμβευτικό διπλό στο ΟΑΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποθεωτική υποδοχή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ μετά το θριαμβευτικό διπλό στο ΟΑΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίπου 1000 οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν με φωτοβολίδες, συνθήματα και απολυτη λατρεία τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες, μετά το θριαμβευτικό «διπλό» στο ΟΑΚΑ.