Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Πόρτο έχασε πέναλτι, της ακυρώθηκε γκολ στο 89ο και έμεινε στο 2-2 με την Μποαβίστα και στο -7 από την Σπόρτινγκ, που έχει και αγώνα λιγότερο, με τις ελπίδες των «Δράκων» για τον τίτλο να έχουν πλέον ελαχιστοποιηθεί.
Η Μποαβίστα αιφνιδίασε την Πόρτο που είχε μεν την υπεροχή αλλά αρκετά αμυντικά κενά, αποτέλεσμα των οποίων ήταν το γκολ του Πορόζο με κεφαλιά στο 8ο λεπτό αλλά και του Έλις στο 46ο λεπτό.
Το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου φάνταζε μία ακατόρτθωτη αποστολή για την Πόρτο, αλλά οι παίκτες του Σέρτζιο Κονσεισάο βγήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή στο δεύτερο μέρος.
Αρχικά μείωσαν με τον Ταρεμί σε 1-2 στο 54ο λεπτό και στο 82ο ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να βάλει… μπροστά την Πόρτο η οποία κέρδισε και δεύτερο πέναλτι στο 86ο, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο αριστερό δοκάρι.
Στο 89ο ακυρώθηκε γκολ του Εβανίλνσον για την Πόρτο μιας και στο VAR φάνηκε πως η μπάλα ακούμπησε στο χέρι του πριν καταλήξει στο βάθος της εστίας της Μποαβίστα.
Η Μποαβίστα κράτησε το 2-2 και η Πόρτο που βρίσκεται στην 2η θέση με 41 βαθμούς, έμεινε πίσω 7 βαθμούς από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Πηγή: sdna.gr
Απίστευτη ρελάνς από τους αδερφούς Αγγελόπουλους που κράτησαν τον Νίκολα Μιλουτίνοβ στον Ολυμπιακό για ακόμα 3 χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS